2017 m. spalio 14 d., šeštadienis

Keturiasdesimt metu

Keturiasdesimt metu Sveikinimai keturiasdešimtojo jubiliejaus proga. Jurkšaičiai - Du likimai - Duration: 5:05. Pateikiame kokybiškai atrinktus sveikinimus 40 - mečiui.

Keturiasdesimt metu
Jubiliejiniai sveikinimai (40 metų). Ar tu girdi – dainuoja tau „ilgiausių“ Prie stalo sėdi tau mieli veidai. Lietuviška ir užsienio muzika (dainų tekstai).


Kai moteris peržengia 40 metų ribą, ji tarsi naujai sužydi, tačiau tuo pačiu ir pasikeičia.

Keturiasdesimt metu
Save gerbianti dama turėtų žinoti, kad paauglystės. Kaip nugyventi savo gražiausius metus, kuomet tau yra virš keturiasdešimt, kai tu žinai, ko laukti iš vyrų, kai vaikai užauginti, kai žinai savo grožį. Po 40-ies metų odos struktūra keičiasi, ji praranda drėgmę, atsiranda taip nelaukiamų raukšlelių. Iš to paties perskyrimo sužinome, kad dievo išrinktoji tauta per tuos keturiasdešimt klajojimo metų kas rytą gaudavo dieninį manos davinį ir kad visi valgė ją. Tokia šukuosena visiškai netinka moterims, kurioms – jau per 40 metų. Tokio amžiaus moteris rizikuoja atrodyti lyg pagyvenusi undinėlė.


Gal ir smagu atrodyti jaunatviškai, kai tau – 60 ar 70 metų, bet jei tau – dar tik 40, galima leisti sau dar bent 15 metų pabūti savo amžiaus. Moterys, perkopusios 40 metų, nesijaučia žaismingomis nutrūktgalvėmis. Atsakomybės našta slegia ne tik širdį, tačiau ir akivaizdžiai matosi.

Keturiasdesimt metu
Taigi, tik pagalvok, kas tavęs laukia po metų kitų! Tačiau kai sukanka keturiasdešimt, viskas pasikeičia. Perkopus per 40 metų, abiejų lyčių seksualiniai troškimai pasuka skirtingais keliais: moteris tampa reiklesnė, vyras - tingus, lėtas. Tačiau yra žmonių, kuriems pastoti yra labai sunku, o ypač tiems, kuriems yra 40 ar daugiau metų.


Keturiasdešimt metų — labai rimta data ir švęsti tokias metines reikia labai iškilmingai. Jūs galite padidinti savo galimybes tapti nėščia net kai jums. Ford Fiesta“ yra lygiai toks pat madingas bei inovatyvus, koks buvo prieš keturiasdešimt metų, pirmą kartą jo padangoms palietus kelio asfaltą. Vietos gyventojai sako, kad senasis plentas netvarkytas jau keturiasdešimt metų, dabar – itin kritiškos būklės, kuri, deja, mažai kam rūpi. Alytaus sporto rekreacijos centras03-11, štSimno kermošiusSimnas03-12, skLiaudiškos muzikos kapelai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...