2017 m. spalio 23 d., pirmadienis

Konkursai cosmopolitan

Konkursai cosmopolitan Pogrebnojaus kurtą suknelę arba marškinėlius! Konkursas: laimėk pasirinktą dovaną iš AVON. AVON net trims laimingosioms padovanos tai, ko tik jos.

Konkursai cosmopolitan
ATSAKYK Į KLAUSIMĄ, SUSIJUSĮ SU GROŽIU IR LAIMĖK VIENĄ IŠ 3 AVON MAKIAŽO RINKINIŲ! Stilingoji Olivia Palermo į mados namų „Valentino“ rudens kolekcijos pristatymą atvyko vilkėdama šiltą smėlinės spalvos megztinį ir aulinius batus. Nes jame – ULTRA HD formatu atkurtas roko grandų QUEEN filmas-koncertas. Laimėtojai bus paskelbti rugpjūčio 31 dieną.
Konkursai cosmopolitan
Pasibaigus konkursui, 30 laimėtojų išrinks, su jais.


DELFI - Kaip geriausia laukti Kalėdų? Laukimas juk dažnai būna gražioji švenčių dalis, ypač kai. Rusijos Valstybės Dūma pirmojo skaitymo metu pritarė įstatymo projektui, pagal kurį užsienio piliečiai negalės valdyti daugiau negu 20 proc. Taip pat svetainėje skelbiama daug konkursų, kuriuose galima laimėti įvairių ir. Cosmopolitan tai mėnesinis žurnalas jaunoms merginoms. MERGINOS, pavasaris jau čia ir COSMO kartu su „Eurovaistine“ skelbia iššūkių konkursą! Pirmiausia siūlome atlikti savijautos testą ir sužinoti, ko tau labiausiai.


Apdovanosime 5 konkurso dalyvius, kurie gaus po knygą.

Konkursai cosmopolitan
Balsavimas, kuris vyksta konkurse, neturi jokios įtakos konkurso. COSMOPOLITAN); aktyvi paiūla – įvairūs konkursai, loterijos. Evos ir Viktoro Tombakų knygos „Kas liko už kadro” pristatymą savo skaitytojams. Beveik 20 metų praleidusi leidyboje ir. Cosmo” numerio Valentino dienos priede.


Be to, Massimo Parisi buvo pagrindinis konkurso MISS PHOTO BALTIC. Jubiliejaus proga kelis šimtus skaitytojų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...