Madlenų kepimo forma Platus vokiškų "Kaiser" kepimo formų pasirinkimas! Aukštos kokybės metalinės, silikoninės, stiklo keramikos, kepimo formos ir formelės. Kas gi nežino šių skaniųjų prancūziškų kepinukų!
Madlenos (pranc. madeleine) kadaise atsirado mažame Lotaringijos regione, o šiais laikasi. Sunku įvardinti tikrąją madlenų kilmę, bet vis dėlto pastarieji yra priskiriami. Taigi, būtinai paisykite šių patarimų, jei norite purių, skanių madlenų. O kol madlenos vėsta, išplauti madlenų kepimo formeles - gera išsausinti. Kepimo formą aš purškiau purškiamu aliejumi.Man, dievinančiai lazdyno riešutus bet kokia forma, tai dar skaniau-. Sudėkite miltus, kepimo miltelius ir viską išmaišykite. Madlenos – tai sausainiai, savo forma panašūs į katino letenėles. Atsegama tortų kepimo forma „Guardini“ 00701Head. Silikoninė 24 kanelių kepimo forma „Guardini“. Keksiukų kepimo forma „Tescoma“ Delicia Gold. Idėiti mase į madlenų formeles (užpildyti iki ¾) ir kepti apie 15-20 min.
Kepant silikoninėje formoje jos nelabai paruduoja ir išsipučia nedaug.
Kol kepa - dedam puodą vandens ant viryklės, nedidelį tokį, ant jo viršaus pasodinam dubenėlį. Tešlą tolygiai paskirstyti madlenų kepimo formelėse ir nedelsiant pastatyti. Niekur nerandu elementariausiu sausainiu kepimo formeliu. Su šituo kepiniu tai nokautavai mane ir aš irgi labai noriu kepti jas. Juolab, kad vienintelės formos yra pailgam keksui ir madlenoms barake šiuo metu. Dėkite į konditerinį maišelį ir spauskite norimą formą ant kepimo popieriumi. Keksui reikės: 560 ml miltų 50 ml kakavos miltelių 1½ arb.Madlenų neperkepti, nes praras savo drėgnumą. Muzika, krepšinis ar verslas – tai tik formos.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.