2017 m. spalio 14 d., šeštadienis

Mintys apie vaikų auklėjimą

Mintys apie vaikų auklėjimą Baigėsi birželis, taigi sukeliame per mėnesį sukauptą išmintį ir protingas mintis. Visos visų mėnesių mintys ir idėjos gyvena čia… Prašom! Jas skiriame visiems tėvams, kartais norintiems pasidžiaugti savo tėvyste, o kartais paieškoti stiprybės savo.

Mintys apie vaikų auklėjimą
Gražios ir gilios mintys, gražiausi žodžiai apie vaikus. Mintys apie vaikų auklėjimą literatūroje. Būti verslininku ir steigti naujas firmas bei įmones – tai tarsi auklėti vaikus: tai atima žymiai daugiau laiko ir jėgų, negu manei pradžioje, o palikti šį užsiėmimą.


Vaikai – tai Dievo DOVANA, kurią gavę įsipareigojam juos besąlygiškai mylėti, gerbti, saugoti ir išauklėti geresniais žmonėmis, negu esame.

Mintys apie vaikų auklėjimą
DELFI - „Tavo vaiko“ feisbuko paskyroje pakvietėme mamas ir tėčius dalintis gražiausiomis mintimis apie motinystę ir vaikus. Keletas minčių apie vaikų auklėjimą. Korčako mintys: Tie, kurie neturėjo. Kai nusprendėme dukrą leisti į mokyklą šiek tiek anksčiau nei pridera pagal. Kiek iš mūsų viską paaukotų už galimybę, bent akimirkai sugrįžti į vaikystę.


Nesusimaišykite, žemiau pateiktos mintys - ne vaikų. Augindami vaikus tikrai susimąstome - stengiamės rasti tinkamiausią ugdymo kelią, svarstome. Dalinamės gražiomis ir linksmomis mintimis apie vaikų auginimą! Vaikų kaltės arba nuopelnai didžia dalimi gula ant tėvų pečių ir sąžinės.

Mintys apie vaikų auklėjimą
Pozityviosios tėvystės lektorės ir tinklaraščio „Jie vaikai“ autorės Vilmos Juškienės mintys apie buvimą tėvais. Jūs galite atiduoti jiems savo meilę, bet ne mintis, nes jie turi savąsias“. Bet paskaitykime, ką apie požiūrį į vaikų auginimą sako mūsų amžininkas – pedagogas ir. Kažkas yra pasakęs – vaikų auklėti nereikia, jie vistiek bus tokie kokie.


Autorė sudėliojo žemėlapį, kad mes, tėvai, nepasiklystumėme. Taip pataria Nina ir Zariana Nekrasovos. Patraukli, įdomi, lengvai skaitoma, naudinga, lengvai sentimentali knyga tėvams apie juos ir jų vaikus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...