2017 m. spalio 14 d., šeštadienis

Monton sukneles

Monton sukneles Suknelės: ilgos suknelės, trumpos suknelės, džinsinės suknelės, sarafanai ir kt. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Klasikinės suknelės – 33 000 prekių.

Monton sukneles
Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Vakarinės suknelės – 29 000 prekių. Trys suknelės, kurios tiesiog privalo kabėti jūsų spintoje.


MONTON suknelės vasaros šventėms.

Monton sukneles
H&m, Monton, Reserved sukneles. Monton karta devetas, kaip naujas, sarafans. Elie Saab", "Monton" ir "Hugo Boss" modeliai. Line", "Prabal Gurung", "Monton" suknelės, matchesfashion. Spintoj kabo nenaudojama, uzsideta tik viena karta.


Suknelės, sarafanai ir kiti stilingi drabužėliai, vaikiška technika bei žaislai geriausiomis kainomis. Aukštosios mados vestuvinės suknelės 2017-01-05. Jaunoms ir drąsioms sieloms dizaineriai siūlo rinktis ne tik gėlėtas sukneles, bet ir kelnių kostiumą. Monton“ parduotuvėse dairykitės to, kas šiuo metu vyrų ir moterų garderobe yra madingiausia.

Monton sukneles
Net ir kostiumai, santūresni kostiumėliai ar dalykinės suknelės. Nors dydis nurodytas XS, tiks ir S devincioms merginoms.


Destello parduotuvėje patiko ryškių spalvų suknelės. Perparduoda siandien gauta sia suknele,sukneles bukle tikrai kaip naujos. Pati stilistė savo išleistuvėms suknelės nesisiuvo - pirko Lietuvos parduotuvėje: "Tai buvo. Jurgitos rudeninis stilius iš PC „Saulės miestas“: skrybėlė „Monton“ – 139 Lt. Suknelės ir palaidinės išmargintos ryškiais geometriniais raštais ar spalvų blokais. Pavasarį lietuvėms mados namai siūlė ne tik romantiškas, plazdančias šilko sukneles, tačiau ir ryškius militaristinius derinius, vintažinio stiliaus. Plazdančios žemę šluojančios suknelės, žydinčios gėlės.


Iš „Monton“ siūlomų naujovių vienos ponios renkasi aristokratiškus juodus. Drabužiai, vyrams, moterims, aksesuarai, galanterija. Zara, Monton, E5-mode, Stradivarius, Apranga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...