2017 m. spalio 14 d., šeštadienis

Nefritas angliškai

Nefritas angliškai Ar gerai išverstas šis žodis (nefritas)? Nefrito cheminė formulė – Ca2(Mg, Fe)5Si8O22(OH)2. Many translated example sentences containing "nefritas" – English-Lithuanian dictionary and search engine for English translations.

Nefritas angliškai
Terminai: nefritas; Tarptautiniai žodžiai: nefritas. Draugai: Vokieciu kalbos kursai Anglų kalbos kursai Norvegu kalbos kursai. NEFRITAS: Didžioji moteriškumo, jaunystės ir seksualumo PASLAPTIS, kuri senovėje. Skaitantiems angliškai Saidos Dislet disertaciją, galite perskaityti čia.


Nefritas angliškai
Vienos jų randama labai gausiai, o kitas yra retas ir taurus brangakmenis. Abi atmainos – žadeitas ir nefritas – pasižymi puikia. Tiek va merginų bandė mums įpiršti nefritą - gerai, kad angliškai nekalbėjo. Jos reikšmė kito metams bėgant, tačiau buvo apie trečdalis anglų mylios. Pirmasis inksto, kaip atskiro organo, patologiją aprašė 1827m. Teofrasto vertėjai į anglų kalbą salos pavadinimą „Karchedon“ traktato. Turiu ishvertes pirma to saito puslapi i anglu kalba, bet ne visus. Ieva“ (ragas, 2015) ir „Rojaus sodo gyvatė“ (ragas, nefritas, 2015).


Your browser does not support the audio element.

Nefritas angliškai
Hokitika - didžiausias Naujosios Zelandijos žaliojo akmens – nefrito gavybos. Kadangi vietinių kelionių agentūrų darbuotojai angliškai kalba ne ką geriau, nei. Nefritas-neša sėkmę,padeda lošėjams, dalyvaujantiems arklių lenktynėse ir bėgikams. NEFRITAS – žaliasis akmuo, maorių vadinamas Pounamu. Verdeagua rankų darbo auskarai su nefritu ir amazonitu moterims internetu.


Nefritas dėl daugybės spalvų bei atspalvių vadinamas. Mantekas Čija pasakoja apie krūtų masažą (anglų kalba):.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...