2017 m. spalio 28 d., šeštadienis

Nestumo pabaiga

Nestumo pabaiga Nėštumo pabaigoje vidutinis vaisiaus ilgis yra 50-54 cm, svoris 3000-3500 g. Prieš nėštumo pabaigą moters jausmai ir emocijos susiskaido. Nuo 30 nėštumo savaitės rekomenduojama vaisiaus judesių.

Nestumo pabaiga
Kantriai laukti nėštumo pabaigos ne vienai moteriai tampa vis sunkiau. Dėl darbo sąlygų nėštumo metu (+23). Paskutiniai nėštumo mėnesiai moteriai dažniausiai būna be galo ilgi. Ką jau kalbėti apie paskutiniąsias – ilgas kaip šimtmečiai – dienas.


Nestumo pabaiga
Sveikos busimos mamytes:) Ar yra cia mamyciu kurios laukiasi 37 ar 38 savaites? Kaip pakeliat tokius karscius, kokia Jusu. As visa nestuma gerai jutau judesiukus, o dabar labai mazai. Vienos mamos istorija - 2016 liepos 17. Gydytojas: - Taip, aš tik ką jį perrišau. Tačiau tai turi būti galvijo kepenys. Nereikia jaustis kaltės jei karts nuo karto iki nėštumo pabaigos nieko nesinorės daryti.


Galų gale juk jūsų nenoras kažką veikti yra susijęs su pykinimu, raumenų. Jeigu į nėštumo pabaigą kuri nors gimdos kaklelio apžiūros procedūra užtruko kiek ilgiau nei paprastai ir apžiūros metu jautėte stiprų tempimą, spaudimą ar.

Nestumo pabaiga
Link nestumo pabaigos ir as prastai miegodavau, kartais neidavo ilgai uzmigti. Prie viso to prisidejo naktinis lakstymas i wc kas kelias valandas. Kai kurios poros mano, kad lytiniai santykiai ties nėštumo pabaiga gali paskatinti gimdymą. Nėštukės miegas gali sutrikti ir pirmais nėštumo mėnesiais, ir artėjant gimdymui. Apskaičiuota, kad taip nutinka net apie 78 proc. Merginoms, kurios laukiasi pirmą kartą, bet kokia nėštumo būsena yra nauja, nepatirta ir kelianti klausimų “ar taip turi būti”.


Mamyte, sveikinu prasidėjus antram nėštumo trimestrui! Tai svarbi nėštumo akimirka, nes ji žymi svarbiausio mano raidos etapo pabaigą. Preliminari data, kuomet pasaulį išvys Kolumbijos superžvaigždės Shakiros pirmagimis, visuomenei nebuvo atskleista, tačiau žiūrint į jos gerokai padidėjusi p.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...