2017 m. spalio 12 d., ketvirtadienis

Nuodingiausi vorai

Nuodingiausi vorai Kalbant apie nuodingumą, galiu pasakyti, kad visi vorai yra nuodingi. Tik ne visos rūšys gali perkasti žmogaus odą. Brazilijos voras medžiotojas yra nuodingiausias voras pasaulyje, jo nuodai gali nužudyti suaugusį žmogų per kelias valandas, tačiau žmonių.

Nuodingiausi vorai
Galime tik paguosti ir pasidžiaugti, kad Lietuvoje nuodingų vorų nėra. Yra tik mirtinai gąsdinančių, ilgakojų ar mažyčių ir greitai. Gineso knygoje buvo užregistruoti kaip nuodingiausi vorai, atsakingi už daugelio žmonių mirčių.


Akmenžuvė, mėlynoji medlaipė, klajojantis Brazilijos voras, pūsliažuvė.

Nuodingiausi vorai
Tai yra pats nuodingiausias pasaulio voras, įrašytas net į Guinesso. Anglijos vorai sukandžioja žmones ar gyvūnus. Vienas iš nuodingiausių vorų mūsų planetoje, ne Lietuvos regione, yra Juodoji našlė arba lotyniškai dar žinoma kaip Latradectus lugubris. Keletas mokyklų buvo priverstos užsidaryti dėl. Vos „Tiesai” pranešus apie tai, kad iš bananų kekės iššokęs nuodingas voras įkando lietuviui, šiandien žiniasklaida praneša apie. Dėl nuodingiausių šalyje vorų „Steodata Nobilis“ antplūdžio.


The Brazillian wandering spider, arba banano vorai buvo užregistruoti Gineso rekordų knygoje kaip atsakingi už daugelio. Tai patys nuodingiausi skorpionai Šiaurės Amerikoje. Mokslininkai įrodė, kad Komodo drakonų nuodai savo stiprumu prilygsta nuodingiausios pasaulyje gyvatės nuodams.

Nuodingiausi vorai
Dar anksčiau dviejų vaikų tėvas bananų kekėje rado keletą vorų – tąkart buvo nustatyta, kad tai – nuodingiausi pasaulio vorai - Brazilijos. Ar reikis Lietuvoje bijoti vorų, ar pas mus jie yra nenuodingi? Tiesiog dauguma negali perkasti odos.


Vorų nuoduose ir bakterijose – vienodi toksinai. Vorai nuo senų laikų gyvena mūsų planetoje, jie gyvena skirtingose ​​pasaulio dalyse ir yra visur. Kai vorai rūšys yra nekenksmingas ir net. Sienpjoviaiyra is LIETUVAICIU nuodingiausi vorai tik jie neperkanda arba neikanda zmogaus odos todel jie atrodo nepavojingi bet jai perkastu manau kad. Taigi valgydami virtų gyvačių patiekalus galite būti visiškai. Patelės įkandimas labai skausmingas, pasireiškiantis stipriu skausmu, šalčio krėtimu ar net paralyžiumi.


Voro įkandimas suagusiam žmogui dažniausiai baigiasi sunkia alergine.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...