2017 m. spalio 25 d., trečiadienis

Penalas pirmokui

Penalas pirmokui Jūs esate čia Kuprinės, penalai ir maišeliai aprangai. Argi leidžia kas pirmokams rašyti ne su plunksniniais parkeliai, o tais į tušinuką panašiais g. Nepersistenkite su penalo dydžiu – tai papildomas svoris, kurį vaikas temps kuprinėje.

Penalas pirmokui
Kuprinė; Penalas; 5 aplenkti sąsiuviniai langeliais(pirmokui); 5 aplenkti. Kitas svarbus pirkinys pirmokui – penalas. Pastaruosius galima suskirstyti į tipus: penalai-pieštukinės ir atverčiami penalai. Aplankalai vadovėliams ir pratyboms (užrašas „1 klasė“).
Penalas pirmokui
Pirmokui reikalingos priemonės: Kuprinė.


Informacija: Atnaujinta: Penktadienis, 2016 rugsėjo 23 06:42. Segtuvas ir 10 įmaučių testams, kontroliniams darbams sud÷ti. Daug dėmesio tėvai turėtų skirti ir gero penalo paieškoms. Onučių gali būti daug mokykloje) ant pieštukų, teptukų, penalo, plunksninės, sportinio maišelio. Iš autobuso bagažinės pagrobtas lagaminas, kuriame buvo penalas su pinigais. Rugsėjo 1-oji jau čia: ką pirkti pirmokui? Nepamirškite, kad keletas svarbių mokyklinių prekių, ypač pirmoko, yra. Jeigu auginate būsimą pirmoką, jums gali kilti ne vienas klausimas.


Penalas pirmokui
Mokyklinių reikmenų sąrašas pirmokui: Kuprinė. Keli paprasti pieštukai (minkšti); 5. PENALAS, kuriame būtų: drožtukas, trintukas. Rašikliai, liniuotės, penalai, kuprinės, sportinė apranga ir kiti reikalingi daiktai. Visų pirmiausia, reikėtų ne tik pirmoką, bet ir vyresnėlius nuteikti teigiamai prieš. Pirk PIRMOKO sąsiuvinių rinkinys: ypač kokybiško, nepergeriančio rašalo popieriaus. PAKALIKAI pristato: penalas su atvartu ir mokykliniais reikmenimis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...