Purus obuoliu pyragas Minkštas, purus, ir kol dar šiltas, sunkiai pjaunamas. Sunkiai todėl, kad yra daug obuolių. Purus obuolių pyragas su labai daug obuolių (37).
Kiaušinius suplakame su cukrumi (suplakti reikia labai gerai, kad pyragas būtų puresnis). Grietinėje sumaišome sodą ir įdedame į kiaušinius ir viską gerai. Kepa ilgai, nes jame nemažai riebalų, bet skonis – vertas jūsų kantrybės.DELFI - Nesausas, purus ir su daugybe obuolių pyragas.
Nuo to laiko tėčio idealai pasikeitė, ir purusis obuolių pyragas smuktelėjo į antrą vietą. Vis dėlto tai klasikų klasika, puikus pyragas, mielai palaikysiantis draugiją. Sviestą išsukti su cukrumi iki baltumo, įmušti po vieną kiaušinį maišant, berti druską, pilti pieną, išmaišyti, įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, dar kartą. Atskirame inde sumaišykite miltus, druską, cinamoną. Kiaušinius plakite su cukrumi iki kol masė pabals ir jos tūris padidės, elektriniu plakikliu reikėtų plakti apie. O greitas tai tikrai, aš užtrukau ilgiau pjaustydama obuolius, turbūt, nei maišydama tešlą.Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Obuolių pyragas purus, šiltą sunku pjaustyti, o išlaukti kol atvės dar sunkiau. Pirmas dublis mažų mažiausiai reikalavo pavadinimo korekcijos, nes. Ant viršaus dėti plonomis skiltelėmis pjaustytus obuolius, apibarstyti cinamonu, dėti į orkaitę. Pats skaniausias ir pats paciausias obuoliu pyragas koky esu valgiusi ir kepusi. Jau aprašinėjau labai seniai šį pyragą.
Ryšium su praeitą rudenį turėta obuolių vonia mano ankstesnis. Arba galima sumaišyti cukraus pudrą su truputuku vandens ir patepti tokiu glajumi.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą
Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.