2017 m. spalio 23 d., pirmadienis

Reti berniuku vardai

Reti berniuku vardai Tiesiog šis vardas mums pasirodė labai gražus ir labai tinka mūsų Vasarytei. Tada aš pradėjau ieškoti internete „Reti berniukų vardai“. Padėkite: renkame vardą berniukui, 1222, Paskutinė žinutė.

Reti berniuku vardai
Atsiverciau sios dienos vardadienius ir stai jums reti vardai: Teodozija. Gražus berniuko vardas berniukui: reti lietuviški, populiariausi angliški, tarptautiniai. Gražiausi berniukų vardai berniukams. Vardų lentelė dinamiška, kaskart apsilankius atnaujinama.


Reti berniuku vardai
Vardo skaičius: 9 Vardo reikšmė: Markas iš lotynų „pasišventęs Marsui, uždraustas“, iš hebrajų „dievo dovana“. Tiesa, dauguma jų vis dar yra gana reti. Ne ką mažiau keisti registruoti ir itin reti berniukų vardai – Alinas, Amėjus. Daug jų nė negirdėti, primiršti ar itin seni, reti. Tarp praėjusių metų populiariausių, ypač mergaičių, vardų yra nemažai lietuviškų. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Tačiau kai kurie išdrįsta vaikui duoti tikrai retą vardą.


Išrinkome 10 rečiausių vaikų vardų, kuriuos saviškiams suteikė žinomi tėčiai ir mamos. DELFI - Nors ir nėra labai populiari, bet vis dar išlieka tradicija savo vaikus vadinti senelio arba močiutės vardu.

Reti berniuku vardai
Digna, Airūnė, Darija bet mano vyrui ne labai. Bet Ėvė- vis tiek retas, keistas, įdomus vardas mirksiukas. Mes nusprendėme pasidomėti, kokie vardai yra gana reti tarp "Mamyčių klubo" narių. Susiduriame su naujomis vaikų vardų madomis – plintančiais.


Lietuvoje išliko Emilija, Kamilė, Gabija, berniukų – Matas, Lukas, Nojus. O iš berniukų vardų tai man gražus vardas Vakaris,Daimonas,Gabrielis. A B D E G I J K L M N O P R S Š T U V Ž.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...