2017 m. spalio 26 d., ketvirtadienis

Rožinis kvarcas akmuo

Rožinis kvarcas akmuo Antikoje rožinis kvarcas buvo garbinamas kaip meilės akmuo. Graikai ir romėnai tikėjo, jog meilės dievai Amūras ir Erosas atnešė jį į žemę, kad padovanoti. Ezoterinės savybės: Tai „vidinės ramybės“ akmuo.

Rožinis kvarcas akmuo
Tinka tada, kai perdėtas drovumas trukdo asmenybei tobulėti. Ramina, atpalaiduoja, skatina sugebėjimą. Laikomas meilės akmeniu, nes inspiruoja universalią, besąlygišką ir absoliučią meilę, kuri yra nesavanaudiška ir geranoriška.


Santarvė, ramybė, taika ir švelnumas – tai emocijos, kurias stiprina rožinis kvarcas.

Rožinis kvarcas akmuo
Meilės akmuo, inspiruojantis absoliučią meilę, kuri yra nesavanaudiška ir. Rožinis kvarcas – Universalios meilės ir vidinės ramybės akmuo. Judy Hall sako, kad rožinis kvarcas besąlyginės meilės ir beribės ramybės akmuo, svarbiausias akmuo širdžiai ir širdies čakrai, mokantis meilės esmės. DELFI - „Niekada nespjauk ant akmens, - sakydavo mūsų proseneliai. Apie akmenį: Tai kvarco atmaina, kurioje yra daug kitų, tolygiai išsidėsčiusių mineralų intarpų. Būna baltos, rožinės, geltonos, vyšninės, žalios, mėlynos spalvų. Dažniausiai tai beveik matinis akmuo, nors kai kurie šlifuoti pavyzdžiai.


Intuityviai jauciu, kad man siuo metu reikalingas rozinis kvarcas. Tuo pat metu tai galingas neišreikštų teigiamų jausmų, talentų ir saviraiškos akmuo.

Rožinis kvarcas akmuo
Dažnai rožinis kvarcas vadinamas „meilės sau” akmeniu. Tokiu būdu tarp žmogaus organizmo ir akmens gali vykti energijos bei. Jūs esate čia AKMENYS - ROŽINIS KVARCAS. Labiau žinomos chalcedono rūšys yra: karneolis, kraujo akmuo (hematitas). Tai pats svarbiausias akmuo širdžiai ir širdies čakros sričiai.


Visi specialistai pastebi, kad jis tinka visiems, neturi pašalinio poveikio, padeda atverti širdies centrą. Meditavimas su šiuo akmeniu pripildo aurą meilės energijos ir aktyvuoja širdį meilės skleidimui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...