2017 m. spalio 23 d., pirmadienis

Senienu supirkimas

Senienu supirkimas Atsakysime į Jums rūpimus klausimus, pakonsultuosime ir. Mes esame kolekcininkai ir perkame įvairius sendaikčius kolekcijų papildymui. Jums pasiūlysime aukščiausią kainą pagal susitarimą.

Senienu supirkimas
Domina sendaikčių supirkimo paslaugos? Sendaikčių supirkimo paslaugų skelbimai, pasiūlymai, kainos. SENIENU SUPIRKIMAS, PINIGAI UZ SENUS DAIKTUS 865376451. Brangiausiai Perku Gintara ,paveikslus ,statuleles.
Senienu supirkimas
Antikvariniu daiktu ir senienu supirkimas.


Perkame Gintaro gabalus, dirbinius, papuosalus. Parduodu-perku auksines,sidabrines monetas. Mes ne lombardas del to visuomet stengiames sumoketi. Taip pat medalius ir kitas senienas Skambinkite telefonu: +370-6233-8387 Rašy. Superkame senas Lietuviškas, Rusiškas, Lenkiškas ir kitas monetas. Dėvėti automobiliai, kompiuteriai, drabužiai ir kiti skelbimai. Didžiausiomis kainomis Lietuvoje perkame gintarą.


Nu tai tada pypkę galėjo padovanoti sukilimo numalšinimui vadovavęs carinės Rusijos generalgubernatorius Muravjovas Korikas.

Senienu supirkimas
Iki euro įvedimo Lietuvoje belikus mažiau nei keturiems mėnesiams, suaktyvėjo senienų supirkėjai. Kviečiame apsilankyti parduotuvėje Kėdainiuose,550 kv. Už akių užkliuvo naujas originalus projektas supirkimas. Nurodytoje rubrikoje yra pateikiamos įvairios antikvarinės parduotuvės, antikvariatas, kurie siūlo įsigyti įvairių senovinių ar kolekcinių daiktų. Gusakova, metalo laužo supirkimo srityje dirbanti 14-us. Gusakova buvo pririnkusi daugybę senienų ir įkūrusi nemažą.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Abu pašnekovai patikslino, jog žmonės domisi senienomis. Pas mus nemažai žmonių užeina, tik kad paprastas pirkėjas dažnai neįperka.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...