2017 m. spalio 23 d., pirmadienis

Siuvejos darbas kaune

Siuvejos darbas kaune Ilgametę patirtį turinti siuvimo kompanija siūlo darbą kokybiškai ir sparčiai dirbančioms SIUVĖJOMS (-AMS). Kaune reikalingas drabužių siuvėjas. Pobūdis: Minkštų baldų gamybos įmonėje reikalinga siuvėja-overlokistė.

Siuvejos darbas kaune
Sandros Celiešiūtės galvos skausmas – įdarbinti siuvėją už 800 eurų. Mįslė yra tokia – kodėl nė vienas kandidatų nebuvo priimtas į darbą? Darbo siuvėjoms, mezgėjoms skelbimai, pasiūlymai.


Darbui Airijoje jieskoma Siuveja rubu taisimui.

Siuvejos darbas kaune
Mes sutinkame, kad siuvėjos darbas - intensyvus, sudėtingas, monotoniškas ir nelengvas. Tačiau manome, kad į darbą, ar tai būtų "Lelija". Siūlo darbą gamybos, pramonės srityje. Siuvimo įmonei reikalinga pavyzdžių ir kolekcijų siuvėja siuvėja. STABILUS DARBAS PROFESIONALIOMS, SPARČIAI DIRBANČIOMS SIUVĖJOMS KAUNE. UAB VIKE – stabili ir nuosekliai auganti siuvimo įmonė, teikianti.


Siuvėjos Kaune, įmonių paieška Info. Siulome darba siuvejai, vietovė nesvarbi 2.

Siuvejos darbas kaune
Jį uždarius, daug siuvėjų perėjo dirbti į Šlienavą. Sitkūnai kur kas arčiau, todėl lieka viena problema – kaip atvažiuoti į darbą. Kristina neseniai buvo kalbėjusi apie tai, kad, nors darbas jai be galo. Po plėtros į Jonavą abiejuose cechuose darbas organizuojamas viena pamaina, kai prieš tai Kaune. Darbo pobūdis: visa darbo diena, darbuotojas. Rekomenduokit savo siuvejas Kaune, kurios siuva pagal individualius uzsakymus, pataria, renkantis modeli, audini ir pan. Kaunas atsigauna, tačiau darbai nesimėto.


Kauno ceche dabar dirba 100 siuvėjų. Kiekvienas jo sukurtas darbas reikalauja daugybės paieškų ne tik spalvų paletėje. Menininkas didelį dėmesį skiria kostiumų dizainui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...