2017 m. spalio 30 d., pirmadienis

Sodros įmokų kodai

Sodros įmokų kodai Sužinokite kokius įmokų kodus reikia nurodyti mokant įmokas SoDrai už savo samdomus darbuotojus. TURIU samdomų DARBUOTOJŲ (dirbančių pagal darbo sutartis) Sužinokite, kaip ir kokius mokesčius turite mokėti Sodrai, jei turite SAMDOMŲ DARBUOTOJŲ. SoDra-i), mokėjimų terminai ir įmokų kodas?

Sodros įmokų kodai
Garantinį fondą (įmokos kodas 1961). V–303 patvirtintus Įmokų, mokamų į valstybinio. PSD įmokas privalo mokėti į SoDros biudžeto. Dėl asmeninės informacijos teikimo privalomojo sveikatos draudimo įmokų mokėtojams.


Sodros įmokų kodai
Biudžeto pajamų surenkamosios sąskaitos. Administruojamų įmokų kodai - įmokų kodai, skirti Valstybinės mokesčių inspekcijos pagal Mokesčių administravimo įstatymą administruojamiems mokesčiams. Nuo 2016 metų pasikeitė mokėjimo pavedimų, atliekamų į „Sodros“ sąskaitas, tvarka. Kodas 191630223, PVM kodas LT916302219. Kada įmokas pervesti VMI, o kada SODRAI? Sodros“ informacija dėl privalomojo sveikatos draudimo įmokų mokėjimo. Paskelbta: 2016-05-20 (Penktadienis). Tikėkite ne mistinėmis istorijomis, o realia žmonių patirtimi – taip ne tik atsikratysite Jus slegiančių rūpesčių, bet ir pagerinsite savo reputaciją.


Jei autorius nedirba pagal darbo sutartį, tuomet jam taikomi mažesni sodros tarifai.

Sodros įmokų kodai
Sodros“ įmokos turėtų būti skaičiuojamos tantjemų ar kito atlygio mokamo už. Sodrą“ dėl įmokų įsiskolinimo atidėjimo ir skolą grąžinti dalimis. Pasitikrinkite, ar nesate įsiskolinę už privalomąjį sveikatos draudimą;. Skelbiame Valstybinio socialinio draudimo įmokų kodus 2009 m. Sodra“ pradeda administruoti garantinio fondo įmokas, priskaičiuotas. Vėliau atliktas mokėjimo nurodymas įvykdomas kitą banko darbo dieną.


Atliktais pakeitimais patikslinti kai kurių įmokų kodų aprašymai, skirti nurodyti asmenis, už kuriuos mokant (ar jiems patiems mokant) įmokas reikia nurodyti. Sodros” surenkamąsias sąskaitas, skaičiuojamos ir mokamos tais pačiais terminais, įmokų kodais, informacija. Privalomojo sveikatos draudimo įmokų kodai (Sodros valdybos teritorinių skyrių surenkamosios sąskaitos), Įmokos kodas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...