2017 m. spalio 26 d., ketvirtadienis

Stikliuku keitimas

Stikliuku keitimas SAMSUNG Galaxy telefonų ir SAMSUNG TAB planšečių stikliukų keitimas. Kokybiškai ir be burbuliukų keičiame visų SAMSUNG telefonų originalius stikliukus! Mūsų kolektyvas pastoviai tobulėja ekranų ir stikliukų keitimo srityje, mokosi naujų technologijų bei vis naujesnių įrenginių modelių remontavimo ypatumų.

Stikliuku keitimas
Kokybiški išmanaus telefono ar planšetinio komputerio ekrano keitimas užtrunka nuo valandos iki kelių darbo dienų. Lietimui jautraus stiklo keitimo darbai. Samsung Galaxy stikliukų keitimas.


Kodėl verta patikėti stikliuko keitimą Gerai Taisyklai?

Stikliuku keitimas
Mobiliųjų ir išmaniųjų telefonų remontas, ekranų ir stikliukų keitimas, techninė priežiūra. Negarantinis telefonų ir planšetinių kompiuterių remontas. Toks taisymas apima: dužusio ekrano, liečiamo stiklo keitimą, drėgmės pažeidimų šalinimą, krovimo. Telefonų ir planšečių stikliukų keitimas. Nauja paslauga — telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų keitimas! Kiek kainuotu samsung galaxy s6 edge stikliuko keitimas?


Atnaujintas taisymo kainas rasite čia. Sumažintos Ipad stikliukų keitimo. Neskubėkite keisti viso ekrano, dažniausiai užtenka pakeisti tik viršutinį stiklą ir tai Jums kainuos net 3 kartus pigiau!

Stikliuku keitimas
Kada keičiamas viršutinis stikliukas? Viršutinis stiklas su lietimui jautriu paviršiumi keičiamas daug paprasčiau ir pigiau, nes prie telefono korpuso yra tvirtinamas tik rėmelis. Galaxy S2, S2 Plus - 140 LT Galaxy S3 - 140 LT Galaxy S3. Tik kokybiškos ir originalios detalės, o ne pigios jų kopijos!


Greitai ir kokybiškai keičiame telefonų ir planšečių ekranus bei sti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...