2017 m. spalio 31 d., antradienis

Turistinio autobuso vairuotojo darbas

Turistinio autobuso vairuotojo darbas UAB "Autotransa" ieško patyrusio turistinio autobuso vairuotojo, turinčio daugiametį darbo stažą, galinčio teikti kvalifikuotas paslaugas. Reikalingas autobuso vairuotojas įmonėje UAB Uma trans. Krovinių pervežimas kelių transportu tarptautiniais maršrutais - darbas automobiliais.

Turistinio autobuso vairuotojo darbas
Darbas po Skandinavijos, Pabaltijo ir Vakarų Europos šalis. Reikalavimai: B kategorijos vairuotojo pažymėjimo ir motyvacijos darbe. Ce Adr kategorijos vairuotojui darbas po Danija. TURIZMO VADYBININKAMS (darbui Vilniaus ir Kauno biuruose).
Turistinio autobuso vairuotojo darbas
Fantastiski autobuso vairuotojo sugebejimai.


Klaipėdos autobuso vairuotojas kalba mobiliuoju. Ne išimtis – ir autobusų vairuotojai; jie į šią šalį išvyksta ne tik ieškodami. Iš kolegos sužinojau daug nerašytų taisyklių, reikalingų darbe. Todėl iš pradžių lauktų darbas Lietuvoje. Dar neseniai vairuotojai vengė naujų “Solaris” autobusų, bet jau įvyko lūžis. As daug metu dirbu turistinio autobuso vairuotoju, ir galiu daug ka. Turistinio autobuso vairuotojas - Keleivių pervežimas Baltijos ir Europos šalyse. Nuolatiniam darbui Kaune reikalingas vairuotojas - ekspeditorius.


Turistinio autobuso vairuotojo darbas
Tęsiame interviu su Norvegijos šiaurėje autobuso vairuotoju dirbančiu lietuviu. Tai – taip pat viršvalandžiai, nes toks darbas neįeina į vairuotojo pareigas. Reikia turėti patirties vairuojant turistinį autobusą bei mokėti rusų kalbą. Vokietijoje ieškome turistinio autobuso vairuotojo. Skambinti +37069960239 arba siųsti. Būtų vairuotojai ėję į parduotuves po vieną, saugomo autobuso vagys gal ir nebūtų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...