2017 m. spalio 27 d., penktadienis

Veidrodziai pagal uzsakyma

Veidrodziai pagal uzsakyma Veidrodis - puikus dekoracinis elementas Jūsų interjere. Gaminame pagal individualius užsakymus. Galime Jums pasiūlyti šildomą veidrodį.

Veidrodziai pagal uzsakyma
Visi mūsų veidrodžiai atsparūs drėgmei, ilgaamžiai ir tinkami klijuoti ar. Plačiau apie mūsų gaminamus veidrodžius. Pagal individualius užsakymus ar mažomis serijomis gaminame veidrodžius su integruotų pašvietimu. Esame vieninteliai Lietuvoje ir Baltijos šalyse galintys.
Veidrodziai pagal uzsakyma
Sidabrinis veidrodis gali būti derinamas su tonuotu ( bronziniu, žaliu, pilku ) veidrodžiu, puošiamas graviruojant.


Prekės atvežamos tik pagal užsakymą. Visi veidrodžiai atvežami pagal užsakymą. Bet jei pagalvosime kūrybiškiau, net ir veidrodis gali tapti unikaliu meno kūriniu. Pirkėju gali būti tik asmuo, turintis visas reikiamas teises pagal galiojančius įstatymus. Veidrodžių pjovimas, šlifavimas, poliravimas, rėminimas. Užsakymas: Pirkėjo išsirinktos prekės (suformuotas „prekių krepšelis“). Kur pigiau, bet kokybiškai daro veidrodžius Kaune?


Gal žinote firmą, kuri gamina pagal užsakymus arba parduotuvę, kurioje didelis.

Veidrodziai pagal uzsakyma
Norėdami gauti rėmą su profesionaliai įrėmintu nauju veidrodžiu, rinkdamiesi rėmą pažymėkite. Kaip pateikti užsakymą išsamiau paaiškinta ČIA. Prieškambario veidrodžiai padės vizualiai padidinti erdvę, sukurti išskirtinį. Stačiakampio formos veidrodžiai smulkiau skiriami pagal tai, kaip jie statomi arba. Vonios veidrodziai,veidrodziu gamyba,veidrodziu kaina,veidrodis voniai,veidrodziu pjaustymas,veidrodziu gamyba uzsakymus,klijuojame veidrodžius,Vilnius. Metų metus jau tradiciškai veidrodžiai nepraranda savo.


Klasikiniai veidrodžiai su dažytu rėmu, provanso veidrodžiai. Dekoracijos iš veidrodžio, dekoratyviniai veidrodžiai. UAB "BAVI" LUXUS DECOR , +37060856423. Pristatymo terminas apie 3 savaitės. Klijuoto stiklo konstrukcijos ir baldai. Berėmės slankiojančios, slenkančios stiklinimo sistemos.


Gamyba pagal individualius užsakymus. Dirbame pagal individualius užsakymus. Užsakovui suprojektavę baldus pateikiame.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...