2017 m. spalio 10 d., antradienis

Vyriski sidabriniai ziedai

Vyriski sidabriniai ziedai Auksinius ir sidabrinius vyriškus žiedus už gamintojo kainą įsigyti galite internetu ir salone Kaune. Norite sutaupyti laiko ir sidabrinius papuošalus įsigyti internetu? Parduodu sidabrini vyriska zieda.

Vyriski sidabriniai ziedai
Virsaus pinimas sukasi aplink dydis 21. Siūlome žiedus vyrams iš 585 prabos aukso arba 925 prabos sidabro. Papuošalai: grandinėlės, pakabukai, Žiedai, apyrankės ir kt. Mūsų parduotuvėse rasite didelį vyriškų sidabrinių žiedų pasirinkimą.
Vyriski sidabriniai ziedai
Sidabrine apyranke su cirkoniukais 73% nuolaida.


Jeigu interneto parduotuvėje nerandate norimo dydžio ar modelio žiedo. Auskarai vyrams, vyriški žiedai,apyrankės vyrams ir kiti vyriški papuošalai už gerą kainą. Puikią kokybę garantuoja tiekėjas iš JAV. Sidabro papuošalai yra nuo seno vertinami dėl spalvos bei blizgesio. Praba 585Su akutem moteriskas ziedas-150Eur. Vyriski sidabriniai ziedai - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį.


Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti?

Vyriski sidabriniai ziedai
Vyrų Funky graviruotas kaukolė žiedas juodos ar sidabrinės spalvos titano plieno. Auksiniai žiedai su akmenimis ir perlais. Vyriški žiedai prieinamą kainą su visame. Internetinė parduotuvė BRASCO Juvelyrika: patogi svetainė, didelis pasirinkimas, nemokamas pristatymas visoje. Baltijos gintaro papuošalai, suvenyrai ir verslo dovanos. Dalies modelių turime beveik visus einamiausius dydžius. Akropolis”, Šiauliai, Lietuva El.


Vyriškų žiedų skelbimai, pasiūlymai, kainos. Populiariausi juvelyriniai dirbiniai – auksiniai bei sidabriniai, tad reikia pabrėžti, jog iš skirtingų metalų pagamintų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...