2017 m. spalio 29 d., sekmadienis

Zodziai draugui gimtadienio proga

Zodziai draugui gimtadienio proga Gimtadienio palinkėjimai, sveikinimai draugams. Patarimas gimtadienio proga: nustok skaičiuoti žvakutes ant savo torto ir. Nuoširdžiausi ir šilčiausi sveikinimai gimtadienio proga!

Zodziai draugui gimtadienio proga
Nesvarbu, kokia proga, sveikint mylimus ir tau artimus žmones reikia visomis progomis visada! Ieškai gražių minčių apie draugystę, draugus, ar draugams? Ne tik meilė, bet ir draugystė gimsta iš vieno žvilgsnio. Kaip didžiulę knygą galima sutalpinti fotojuostoje, Taip ir visą gyvenimą galima.
Zodziai draugui gimtadienio proga
Sveikinimai gimtadienio proga, jubiliejiniai sveikinimai gimtadienio proga.


Tu išdalinai savo šeimai, artimiesiems, darbo draugams, daug. Siunčiame Tau (XX)-ojo gimtadienio proga. Reikia sveikinimo gimtadienio proga vyrui, kad nebūtų labai ilgas. Ir tada juos saugok, pasiklydus, neišmesk jų iš rankų, nes ten tavo. PATYS NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI GIMTADIENIO PROGA. Lai jūsų pasakyti gražūs žodžiai virsta realybe, o jums jie sugrįžta bumerangu. Teišaušta tau laimingas ir giedras gimtadienio rytas, Atnešantis daug. Prasmingi, protingi žodžiai, prasmingos, protingos mintys, citatos.


Zodziai draugui gimtadienio proga
Originaliausi gimtadienio sveikinimai, tostai ir dovanų idėjos vienoje vietoje! Gražiausi SMS sveikinimai bei palinkėjimai su gimtadieniu SMS žinute. Pasveikink savo artimą žmogų, draugą ar kolegą gimtadienio proga SMS žinute. Tegul užteks Tavęs geriems draugams. Labai ypatingam žmogui labai ypatingą dieną. Pasenai dar vieneriais metais bet vis vien esi jaunesnis už mane. Užpūsdama (-as) gimtadienio torto žvakutę, nepamiršk paprašyti norų fėjos - būti vaiku: smalsia (-iu).


Draugei, ieškančiai gyvenimo stebuklų: 1) Tavo dienos proga linkiu užsispyrimo įvaldyti: bėgimą, jojimą, važiavimą dviračiu, nesilaikant. Tu šypsokis linksmai, Nes jaunystė šviesi. Esam žmonės maži, Tik vieną kartą atėję gyventi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...