2017 m. lapkričio 20 d., pirmadienis

12 Baseinu palangoje

12 baseinu palangoje Poilsio namai (vila) Palangoje su pirtimi ir baseinu Kastyčio g. A (Aušros tk. 12), Palanga +370 698. Atostogų parkas - 12 baseinų Jūsų poilsiui ir sveikatai.

12 Baseinu palangoje
Rusijos TV laidų vedėjas Sergej Belejev Atostogų. Kol privatus verslas Palangoje tik planuoja didesnių SPA kompleksų. Komplekse apstu baseinų, juos galima rasti tiek viduje, tiek lauke. Spa, baseinai ir pirčių kompleksas labai patiko.
12 Baseinu palangoje
Palangoje per dvejus metus iškils naujas baseinas su sveikatingumo centru, kurio.


Publikuota: 2016-12-01 Autorius: Milda Ancevičė Rašyti komentarą. Neužmirškite pasimėgauti maudynėmis didžiajame mūsų viešbučio baseine. Veikiantis baseino ir pirčių kompleksas leis gerai praleisti poilsį Palangoje. Vaikai iki 12 metų be suaugusių priežiūros į pirčių kompleksą NEĮLEIDŽIAMI. Taip pat centre įrengtas ir šalto vandens baseinas, mineralinio vandens. Pasaulinio lygio tinklo viešbutis su milžinišku SPA centru, moderniausias. Buvęs "Jūratės" baseinas, būsimo "Marriott" viešbučio vieta. Amberton green“ viešbutyje įrengtame SPA centre galima mėgautis net 12 metrų ilgio plaukimo taku, sūkurinėmis voniomis po atviru dangumi ir viduje.


12 Baseinu palangoje
Ne vienas bičiulis prasitarus, kad aplankiau apleistą „Lino“ baseiną nustebdavo:. Laikinuoju baseino valdytoju tapo ir čia paslaugas teikė Palangos mero. Klaipėdos (25 km) ir į vakarus nuo Kretingos (12 km). Naujasis baseinas Palangoje bus pastatytas, net jeigu Europos Sąjunga pinigų. Klaipedoje bus statomas ekonomiskas uz 12 mln eur, Vilniuje uz 19 mln eur. Medicininės procedūros Palangoje, Palangos Linas — viešbutis, reabilitacijos centras ir sveikatingumo kompleksas Palangoje, Procedūros, Masažas, Baseinas, sauna.


Pneumomasažas (kojoms ir pilvui) 15 min, 10,50, 12,50. Poilsis Palangoje – tai galimybė atitrūkti nuo visų kasdienių rūpesčių. Mineralinio vandens baseinų, pirčių komplekse ir SPA kabinetuose naudotos tik natūralios aukštos kokybės medžiagos: natūralus. Baseinai ir pirtys - poilsio idėjos viešbučiuose su baseinų ir pirčių. SPA pripildytas poilsis Palangoje DVIEM tik 98 €. Vos už kelių kilometrų nuo Palangos, Žibininkų kaime atidarytame komplekse – 12 baseinų su geoterminiu vandeniu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...