2017 m. lapkričio 20 d., pirmadienis

90Uju sukuosenos

90uju sukuosenos Amerikiečių tinklapyje madingame žurnale Cosmopolitan rubrika apie plaukus jie nusprendė prisiminti pamirštus trendus 90-ųjų pavyzdžiui. Grunge stilius – tai 90-ųjų pankiška mada, kurią į aukštosios mados podiumus įvedė CK ir Mark Jacob. Greitai šį įvaizdį perėmė plaukų stilistai.

90Uju sukuosenos
DELFI - Tai, kas buvo madinga daugiau nei prieš 20 metų, vėl braunasi į mūsų spintas. Ir ne kas kitas, o būtent žvaigždės pirmosios pasižaboja. Atgal į 90-tuosius“ laidoje pasakojimas apie devyniasdešimtųjų madas. Bus išsamiai aptarta, kokios moteriškos šukuosenos paskutiniame dvidešimto.
90Uju sukuosenos
Kokie jie madingi šukuosena į 90-ųjų stiliaus?


Visi, kurie yra sugauti tiek laiko prisiminti, kad skiriamasis bruožas šukuosena, kad laikas buvo. Ankstyvojo viduramžio periode vyrų šukuosenos buvo primityvios: plaukai nukirpti iki ausų , o priekyje. Nuo 90-ųjų metų į madą atėjo šukuosena fantan. Norėdamas sukurti tokią šukuoseną tikrame gyvenime, plaukų stilistas Owen. Holivudas susitinka 90–ųjų Madonna“ bangos. Kasdienai studentei – 90-ųjų džinsai ir patrumpinti vintažiniai marškinėliai.


Man 90-ųjų mados topas – elastinės „aptiaškės“. Kas galėjo pagalvoti, kad mada šįmet semsis įkvėpimo iš 90-ųjų?

90Uju sukuosenos
Madingos ir greitos vasaros švenčių šukuosenos (1). Pamąstykite ir apie šukuoseną- "krokodilus ir drakoniukus" palikite praeityje ar baleto pamokoms. Mūsų kultūra teigia, jog šukuosena – asmeninis pasirinkimas. Salli (vardas pakeistas dėl konfidencialumo) ištekėjo už. Tvigi, hipiai), 80-ieji metai (Disko, pankai), minimalizmas nuo 90-ųjų.


Daiktai, kuriuos atpažins tik 90-ųjų vaikai. Labiausiai nevykusios plaukuosenos (20+ kvailiausių šukuosenų). Galingiausias visų laikų 90 –ųjų muzikos trejeto užtaisas – Lian Ross, „Bad Boys Blue“ ir „Londonbeat“ šventiniu laikotarpiu atvyksta į. Kviečiame Jus susipažinti su stiliaus, makiažo ir šukuosenų tendencijomis, išryškėjančiomis 2015 metų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...