2017 m. lapkričio 21 d., antradienis

Akcijos norfoje

Akcijos norfoje NORFOS vaistinės akcijų ir nuolaidų leidinys 2017. NORFA akcijų ir nuolaidų leidinys Nr. Norfos“ atstovas Darius Ryliškis BNS patvirtino, kad dar deramasi su pieno perdirbėjais.

Akcijos norfoje
Norfa“ taip pat derasi dėl nuolaidų. UAB Norfos vaistinė (Nvaistinė) - akcijos, nuolaidos, naujienos, vaistų paieška. Visi norfa leidiniai vienoje vietoje.


Nors prekybos tinklų boikotas oficialiai baigėsi, tačiau socialiniuose tinkluose žmonės toliau vieni kitus ragina tęsti šią protesto akciją neribotą laiką.

Akcijos norfoje
AB „Ventus-Nafta“, bendradarbiaudama su UAB „Norfos mažmena“, laikotarpiu nuo 2015-03-01 iki 2016-02-29 siūlo. Patogiam Jūsų apsipirkimui – visos IKI akcijos vienoje vietoje! Daržovės, vaisiai, pieno produktai ar saldūs kepiniai – rinkitės, kur sutaupysite šiandien! Po NORFOS akcijos lapuku skaitau, kad akcija netaikoma prekėms, kurios parduodamos specialia kaina ir prekėms su nuolaida. UAB Mineraliniai vandenys pagrindinė veikla: importas, alkoholinių gėrimų rinkodara ir distribucija.


Vartotojų skundai ir atsiliepimai apie Norfos mažmena. Tačiau 9h ryto kasa skaičiavo kainą be akcijos, o man pastebėjus klaidingą kainą, buvau stumdoma. Kad ir koks parduotuvių Norfa leidinys būna naujai pateikiamas lankytojams, beveik visais atvejais jis būna pastarųjų asmenų itin atidžiai. Gal žinot kur pakavimo popieriui akcija?

Akcijos norfoje
Maximoje“, „Rimi“ ir „Norfoje“ kainų akcijų nebėra. Vienos Vilniaus „Norfų“, kurios alkoholio skyriuje visos kainų etiketės vienodos, darbuotoja.


Ryliškio teigimu, akcijos kaip vyko dabar, taip. Pirkite Schneider rašymo ar žymėjimo priemonių už ne mažiau 5 €, užsiregistruokite ir laimėkite puikių prizų! Prekių ieškokite parduotuvėse NORFA! Nuo liepos 1 iki 7 dienos parduotuvėse MAXIMA vyks akcija “2+1”! Norfoje be akcijų visada pakuotės supakuotos ir kaina iki 11lt, ir niekada nesikeičia, būna. Nesėkminga gargždiškės apsipirkimo kelionė prasidėjo „Norfoje“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...