2017 m. lapkričio 26 d., sekmadienis

Budvardziai apie zmogu

Budvardziai apie zmogu Puslapiai kategorijoje „Lietuvių kalbos būdvardžiai“. Rodoma 200 šios kategorijos puslapių (iš viso kategorijoje yra 546 puslapiai). Pabraukite sąraše tuos ţodţius, kurie apibūdina stipriąsias Jūsų savybes. Paskui iš pabrauktų ţodţių išrinkite 5 ar 6. Kokiais žodžiais save pristato darbuotojai skirtingose šalyse. Prisistatymas būsimam darbdaviui daugeliui gali tapti tikru. Angliški būdvardžiai ir būdvardžių laipsniai. Kaip sudaromi būdvardžiai Anglų kalboje?


Ką visgi reikia gydyti sergant depresija - ligą ar žmogų? Mano akimis žiūrint, visa internetinė erdvė mirga straipsniais, nuorodomis ar kitokia. Ypatingą žmogų sunku surasti, sunku prarasti ir neįmanoma pamiršti. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Didžiausias internete terminų žodynas. Medicinos, fizikos, istorijos, chemijos, ekonomikos, kompiuteriniai ir kiti terminai. Minčių skrynelė - žymių žmonių mintys, citatos, sentencijos, posakiai įvairiomis temomis.


Budvardziai apie zmogu
Būdvardžiai, panašiai kaip ir daiktavardžiai, gali būti pirmuoju derinimo be. Taip pat yra santykiniai būdvardžiai, sudaryti iš daiktavardžių priesagos ־י pagalba:. Netikėk, kad pasaulyje rasi mylimą žmogų – tokį, kokio norėtum. Reikia pačiam jį sukurti, kaip skulptorius kuria jį moters pavidale – iš lėto, bet. Nesuteikus pagalbos, tai gali baigtis infekcinėmis, širdies ligomis, alkoholizmu, nelaimingais atsitikimais. Norint jį išlaikyti ilgesnį arba ilgą laiką nepakas vien šių žodžių vartojimo, reikės dar sukelti ir sąmoningą susidomėjimą pas žmogų, su kuriuo.


Bendrinėje kalboje paprastai vartojamas tik priešdėlis apy-, rečiau po-, o tarmėse yra ir pa-, prie-, pro-.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...