2017 m. lapkričio 24 d., penktadienis

Ddstep zieminiai batai

Ddstep zieminiai batai Step batai mergaitėms Yra 340 prekės (-ių). M (18 -19 d. ) vidpadžio ilgis-12 cm. L (20 -21 d.) vidpadžio ilgis-13,5 cm.

Ddstep zieminiai batai
S (16-17 d.) vidpadžio ilgis-10,7 cm. Komfortabilūs įtvarai (batuko paaukštinimai) sumažina vaiko kojyčių. NEPERŠLAMPANTYS SNIEGO BATAI SU VILNA. GAMINTOJO ETIKETĖJE NURODYTA: BATAI.
Ddstep zieminiai batai
Step žieminiai batukai su dirbtiniu kailiuku.


Nešioti tik pradedančio vaIKščioti vaikučio, tad būklė labai gera, nes dažniausiai nau. Step” gamina iš aukštos kokybės medžiagų. Todėl ir vidpadžius, kurie tiesiogiai liečiasi su kojų padais, gamina iš odos. Nesvarbu, ar tai batai mergaitei, ar tai batai berniukui, gamintojas naudoja pačios aukščiausios. DDstep ir Ponte20 batai vaikams internetu. Vaikiski batukai mergaitems ir berniukams.


Turime dideli pasirinkima batuku pavasariui, rudeniniu batu vaikams. Vaikiški odiniai ortopediniai batai internetu mergaitėms ir berniukams.

Ddstep zieminiai batai
Batai žiemos, pavasario, vasaros, rudens. Odiniai ddstep batukai, su vilna viduje, labai silti ir patogus :) Dydis pagal dd step 24-15. Mokestis uz siuntima i kt miestus neiskaiciuotas. As tai asmeniskai siulyciau DEMAR firmos sniego batus-ziemai.


Step firmos (vengriskus) zieminius batukus? Mokėk per paypal arba bankiniu pavedimu. STEP, DAWID, JAMET, BARTEK-Odinė avalynė vaikams. Rudeniniai ir zieminiai batukai vaikams internetu berniukams ir mergaitems. BERNIUKAMS IR MERGAITĖMS - ČIA RASITE KOKYBIŠKUS ODINIUS DDSTEP FIRMOS BATUKUS VAIKAMS - BASUTĖS, BATELIAI, ŽIEMINIAI BATAI. Step" puikios tekstūros ir itin minkšti natūralios odos batai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...