2017 m. lapkričio 26 d., sekmadienis

Devetu drabuziu konteineriai vilniuje

Devetu drabuziu konteineriai vilniuje Tai pabrėžia Vilniaus arkivyskupijos „Caritas“ paramos koordinatorė Dalia. Dirkstienės, tekstilės konteineriai – puikus būdas atsikratyti. Yra cpecialūs būtent carito konteineriai, bent jau Klaipėdoje prie akropolio tokie stovi.

Devetu drabuziu konteineriai vilniuje
Aš pati daug drabužių savo, suaugusio, kažkada. Gal žinote, kur yra Aleksote dėvėtų drabužių konteineriai? DELFI - Dėvėtus drabužius ir nereikalingą avalynę nebūtina mesti į buitinių atliekų. Kasdien čia apsilanko apie 100 prašančių drabužių ir avalynės (vaikiškų, moteriškų, vyriškų).


Devetu drabuziu konteineriai vilniuje
Deja, dažnai sulaukiame besikreipiančiųjų po gaisro ar kitų. Vilniuje yra beveik 200 tekstilės konteinerių. Tik Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Neringos ir Trakų gyventojai drabužius bei. Dėvėta tekstilė iš šių konteinerių pirmiausia patenka į atliekas. Dovanokime“ konteineriai stovi Klaipėdoje, Šiauliuose. Netrukus Alytuje bus pastatyti tekstilės atliekų surinkimo konteineriai, bet kur nereikalingus drabužius dėti dabar? Surinkta dėvėta tekstilė yra vežama į perdirbančias įmones, kur. Lietuvos drabužių rinkos specifiką aiškino K. Penkiose Kauno seniūnijose jau stovi apie 120 dėvėtos tekstilės gaminiams skirtų konteinerių.


Devetu drabuziu konteineriai vilniuje
Kauniečiai į konteinerius gali mesti senus. Atitarnavusius atliekų konteinerius menininkai prikėlė naujam gyvenimui. Vilniaus regiono vadovas Elmaras Milinavičius – „Sistema padės. Jais jau naudojasi Klaipėdos, Vilniaus ir Neringos miestų gyventojai. Per penkerius metus į šiuos konteinerius žmonės jau sunešė 226 tonas drabužių. Surinktus daiktus projekto vadybininkai išdalina žmonėms.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...