2017 m. lapkričio 25 d., šeštadienis

Ema pratybos mokytojams

Ema pratybos mokytojams EMA - tai elektroninės ir spausdintos pratybos, kurios leidžia diferencijuoti ir. Virtualūs EMA seminarai mokytojams, kurių metu suteikiami kvalifikacijos. Pastebėjau „Ema“ pratybų reklamą, kur jie save pateikia kaip mesijus.

Ema pratybos mokytojams
Elektroninės pratybos EMA sieks padėti diferencijuoti užduotis mokiniams. Toliau mokymo procese mokytojas mokiniams skiria skirtingus. Mokytojai ir tėvai taip pat dažnai teiravosi, kada atsiras pratybos ir kitoms.


Sulaukus didelio mokytojų, mokinių, mokyklų administracijos ir švietimo ekspertų palaikymo, 2016-2017 mokslo metams išleidome ne tik EMA.

Ema pratybos mokytojams
EMA elektronines pratybas jau išbandė virš 6000 mokytojų iš visos. Beveik 200 mokyklų ir apie 2,5 tūkst. Kūrybiškesnis mokytojas – mažesni kaštai pratyboms. Diemedžio“ mokiniai užsiėmimuose naudoja ir EMA skaitmenines pratybas. Lietuvos moksleiviai, mokytojai ir tėvai jau seniai naudojasi elektroniniais. Vaikų meninė studija „Diemedis" Kalvos g. EMA – mokymo(si) sistema, kuri leidžia personalizuoti mokymo procesą ir pritaikyti jį skirtingų. Rajono mokyklų matematikos mokytojų metodinio būrelio narių.


EMA pratybos – efektyviam mokytojo darbui.

Ema pratybos mokytojams
Tikėtina, kad didmiesčiuose dirbantys mokytojai yra persisotinę naujovių. EMA – tai skaitmeninės bei atsispausdinamos pratybos. Aštuonių klasių mokytojai per pastaruosius du mėnesius 71. Sugrįžę po atostogų susipažinsite su nauja matematikos testų sistema- „EMOS" pratybomis 4 kl. Visi gausite prisijungimo kodus, kad. Seminaras „Automatizuota EMA mokymosi rezultatų analizė.


Pirmosios Lietuvoje skaitmeninės bei atsispausdinamos pratybos. EMA (elektroninė mokymo aplinka) – pažangiausios gamtos mokslų bei.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...