2017 m. lapkričio 30 d., ketvirtadienis

Ežeras zarasų rajone

Ežeras zarasų rajone Puslapis iš Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos. Rodomi 186 šios kategorijos puslapiai (iš viso kategorijoje yra 186 puslapiai). Ežeras yra 6 km į šiaurės rytus nuo Salako miestelio, Gražutės regioninio parko.

Ežeras zarasų rajone
Ežeras yra Zarasų ir Rokiškio rajonuose, Sartų regioninio parko teritorijoje. Jame yra 296 įvairaus dydžio ežerai, pradedant didžiaisiais Drūkšių, Luodžio, Avilio ir baigiant. Zarasų rajonas-ežeringiausias kraštas Utenos apskrityje. Upių ir ežerų vingiai, negausiai apgyvendinta krašto teritorija – kaskart naujai atrandami krašte poilsiaujančių ir juo turistaujančių stebuklai.
Ežeras zarasų rajone
Poilsio sodyba prie Luodžio ežero žiemos šventėms!


FPV Zarasai ir Zarasu Sala 2011 - Duration: 3:33. Prie vieno švariausių ir skaidriausių Švento ežero Lietuvoje. Modernus senovinio stiliaus namas su kaimiška pirtimi ant Vencavo ežero kranto. Nuostabiame gamtos kampelyje svečių paslaugoms 3 miegamieji kambariai. Grįžti į Gidą Zarasuose nuolat lydi klausimas, iš ko pragyvena vietiniai. Plotas 205ha, ilgis iš vakarų į rytus 3,3km, didžiausias plotis 1,6km. PAV proceso organizatorius (užsakovas). Sodyba įsikūrusi prie Kumpuolio ežero, Indučių k.

Ežeras zarasų rajone
Sodyba (11 ha) yra vienkiemyje, nuomojami 4 vienas nuo kito atokiau.


Patogus privažiavimas iš Zarasų ir Utenos pusių. Yra pirties pamatai ant ežero kranto. Puikus 121a sklypas ant Balto ežero kranto. Priklauso 0,61 ha namų valdos sklypas, kuris 55 m ribojasi su ežero krantu. Gražutės regioniniame parke esantis piliakalnis yra 1,5 km į pietryčius nuo Bielkaučiznos kaimo ir 0,55 km į vakarus nuo Apiričio upelio ištakų iš Apiričio ežero. Kaimo turizmas Zarasuose, įmonių paieška Turizmas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...