2017 m. lapkričio 26 d., sekmadienis

Gintaru verimas taurageje

Gintaru verimas taurageje Skelbimai Paieška gintaru verimas taurageje - Darbo paieška - Užimtumas - Skelbimai Visiems, įdėti nemokamą skelbimą. Ateik ir apsilankykite mūsų svetainėje. Sveikos, padiskutuokime apie gintaro vėrimą, gręžimą namuose.

Gintaru verimas taurageje
Gal kas užsiimate, ar labai vargina ir kiek realiai galima iš to uždirbti? I GINTARO KAINA NUSTATOMA PAGAL JUSU TURIMA GINTARA. Pagal kokybe Siulau didziausia kaina uz. Domina papildomas darbas, darbas namuose?
Gintaru verimas taurageje
Papildomo darbo, darbo namuose skelbimai, pasiūlymai.


Papuošalų ir aksesuarų kūrėjų siūlo paslaugą - Papuošalų ir aksesuarų iš karoliukų vėrimas. Gintaro apdirbimo ceche reikalingi darbuotojai šiems darbams: - gintaro. Ieško darbo Lietuvoje ir užsienyje: auklė, siuvėja, administratorė, pardavėja, buhalterė, virėja, santechnikas, statybininkas, darbas namuose ir kt. Jei bus norinciu,pamokinsiu,kaip dirbti su gintaru ir sidabru,kiek as zinau. Kretingoje , Klaipedoje,o anksciau ir Taurageje. Arminuka man galesi palikti saugoti ;) o del gintaro tai tik maciau iesko darbo bet neradau kad siulytu.


Galimybė užsidirbti papildomų pinigelių. Veiklos sritys: juvelyriniai dirbiniai ir bižuterija.

Gintaru verimas taurageje
UAB xsta amber yra didžiausia Baltijos gintaro juvelyrikos gamintoje Lietuvoje. Didelis gražus geltonas su baltu gintaras 35 Eur Skaidrus lašelis 10 Eur, gelsvi po 20 Eur, žalsvi po 15 Eur. KAROLIUKŲ VĖRIMO STUDIJA KVIEČIAME VISUS VAIKUS MĖGSTANČIUS KURTI atvykti SEKMADIENIAIS 12. Soliariumo abonementas „Populiarusis“ Tauragėje.


Auskarų vėrimas Tauragėje - Įvairūs dovanų kuponai Auskarų. SPA kompleksas „Gintaro prislietimas“ su baseino malonumais 33 € 0-2 d. Tų, kurie žavisi karoliukų vėrimu, toks sapno aiškinimas visai nenustebintų – jie puikiai žino, kiek laiko, kantrybės ir kruopštumo šis pomėgis. Vilniaus autobusų stotis); Kaune, Vytauto pr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...