2017 m. lapkričio 28 d., antradienis

Grazus zodziai draugui

Grazus zodziai draugui Ieškai gražių minčių apie draugystę, draugus, ar draugams? Gražūs žodžiai apie draugystę, gražios mintys apie draugus. Vien tik akys pasakys be garso.

Grazus zodziai draugui
Atsisiųsk sveikinimą į telefoną! Siųsk SMS (žinutės kaina 0,30 €) numeriu 1337 su tekstu: PAY SVK 4821. Yra pasauly žvaigždės trys,- Jaunystė, meilė ir mirtis.


Jūs esate » Pradžia »» Draugams.

Grazus zodziai draugui
Kartais nežinai kaip pasakyti draugui. Kokia šiluma pajunti jį pamatęs. Nežina kaip pasakyti jog nori būti visada kartu. Nežinai kaip pripažinti, jog tau to draugo. Laikas, gyvenimas, gyvenimo prasmė. Esi mano draugas ir tavimi galiu pasitikėti, Esi tu lyg skrynia, kurioj galiu sudėti.


Visas slaptas mintis ir svajones turėti! Kažkam tu esi viskas, kiekvieną minutę. Pripažinkite,dažnai būna kai norisi ką nors gražaus pasakyti ar.

Grazus zodziai draugui
Kad taip neatsitiktų siūlau keletą gražių minčių skirtų būtent - Draugams. Gimtadienio palinkėjimai, sveikinimai draugams. Meilės žodžiai mylimajam Meilės žodžiai vaikinui Motinos dienos sveikinimai Naujametiniai sveikinimai. Kur sapnas gražus, kur tu ir dangus.


Nors tu dabar toli, Bet mano mintys visada su tavimi. Aš žinau, kad tu sugrįši Nepaliksi manęs šiam pasauly. Puslapio raktažodžiai: Ilgesys, ilgesio grazus zodziai, sveikinimai, sms zinutes. Prasmingi, protingi žodžiai, prasmingos, protingos mintys, citatos. Yra tokia diena, kai tau skiriami gražiausi žodziai, šypsena, gėlės. Tebūnie mano žodžiai, nakties tamsoj žvaigžde pavirtę, teliks tau tik akis. Tavo toks ramus veidas - sapnas gražus, nes aš jį sukūriau.


Kalėdinių rankų darbo atvirukų idėjos (foto) Kalėdos – puiki proga parodyti savo šeimai ir draugams, kaip juos mylime ir branginame.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...