2017 m. lapkričio 19 d., sekmadienis

Iphone garantijos patikrinimas

Iphone garantijos patikrinimas Apple" vienerių metų ribotoji garantija yra savanoriška gamintojo kokybės. Pirmiausia būtina patikrinti, ar telefono „iOS“ rodomas IMEI kodas. IMEI adresą pamatysite ir jūsų įrenginio „Apple“ garantijos laikotarpį.

Iphone garantijos patikrinimas
Sužinokite, kokia techninės priežiūros garantija jums taikoma arba kokia yra. Tai labai lengva padaryti su prieigos. Patikrinkite, ar Jūsų įrenginiui galioja tarptautinį gamintojo garantija čia:. Tik man įdomu jei neturi pirkimo.
Iphone garantijos patikrinimas
Norėjau sužinoti apie Apple garantijos laikotarpį, jeigu prietaisas buvo.


Nesijaudinkite, puslapio pasakys būdų, kaip patikrinti telefoną. Sony mobiliųjų telefonų garantinis taisymas. LG mobiliųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių garantinis taisymas. Garantinis laikotarpis prasideda, kai originalų mobilųjį telefoną ar jo priedų įsigyja galutinis vartotojas, ir baigiasi tą dieną, kuri nurodyta prietaiso garantinėje. Patariu iš mobilios linijos, 2500lt pirkau nesenai, bet tik 12 mėn garantija. Kada garantija nustoja galioti?


Dėl kokių priežasčių garantinis aptarnavimas gali užtrukti? Registruoti draudimo įvykį ar pristatyti atlikti techninę patikrą?

Iphone garantijos patikrinimas
Jei telefonui dar nesibaigė garantijos terminas, su savimi turėkite:. UAB "Topo grupė" (toliau - TOPO CENTRAS). Atsiimant prekę, būtina patikrinti ar grąžinama visa remontui atnešto prietaiso komplektacija. Vietoje galima dar karteli viska apziureti ir patikrinti.


Dėl garantijos pratęsimo nežinau taip pat, bet paskambinus į iDeal servisą. Kaip greitai patikrinti skrydžio informaciją Messages aplikacijoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...