2017 m. lapkričio 24 d., penktadienis

Kalio salietra senukai

Kalio salietra senukai Kalio salietros trąšos Emolus, 1 kg. Kaina taikyta laikotarpiu nuo 2017-02-25 iki 2017-02-25. Problemai spręsti naudokite amonio salietrą. Tai koncentruotos azoto trąšos su siera bei mikroelementais. Ji skatina augimą, šaknų vystymąsi, augalas greičiau. Agurkai, pomidorai ir kitos daržovės intensyviausio augimo metu sunaudoja ypatingai daug kalcio. Augalams galite padėti juos tręšdami kalcio salietra Emolus.

Kalio salietra senukai
Vėliau, prieš sėją, įterpiamos azotinės trąšos (amonio salietra, karbamidas).


Tai viena iš sudedamųjų parako dalių ir buvo naudojama viduramžiuose kaip konservantas. Senukai“ nusipirko kilogramą kalio salietros ir 1 litrą. Tą pačią dieną kalio salietrą, aliuminio pudrą ir iš namų pasiimtą gesintuvą. Niekam nematant jis gesintuve išsigręžė skylutę, įpylė salietros ir aliuminio. Ir man prireikė vieno dalyko, tai kalio nitratas Jei kuris uždarbietis jo turi, prašyčiau parašyti. KALIO SALIETROS TRĄŠOS (1 kg) (EMOLUS) pasiūlymas Zave.


Visi šios parduotuvės pasiūlymai: Senukai. Biriosios trąšos profesionaliam naudojimui TRĄŠŲ YPATUMAS: granuliuotos, fiziologiškai nerūgščios, kalciu ir magniu papildytos azoto trąšos. KNO3(kalio nitratas)- galima gauti prekybos centre „Senukai“, bei kitose ūkinėse ar. Dūminis parakas – tai kalio salietros (75%), medžio anglių (15%) ir sieros. Gal galėtumėte konkrečiau brukštelti apie kalio trašų dozavimą. Jeigu turite kokį nešvarų reagentą, pvz. Amonio salietra + magnio drožlės (ar kitas degus metalas) = amonalas.


Senukuose puskilis kalio permarganato ar tai 20 ar 30 Lt kainuoja.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...