2017 m. lapkričio 27 d., pirmadienis

Karo technikos muziejus olandu g

Karo technikos muziejus olandu g Karo technikos ir transporto muziejus. Darbo laikas: antradieniais – šeštadieniais 10–17 val. Bilietų kainos: Lankymas ir ekskursijos nemokami.

Karo technikos muziejus olandu g
Kviečiame ir Jus apsilankyti… Svarbiausia muziejaus informacija (žiūrėta 2013-08-19. Informacija gali kisti):. Vytauto Didžiojo karo muziejaus (VDKM) Karo.


Muziejuje eksponuojama kelios dešimtys Lietuvos. Verta aplankyti vien dėl kelių aparatų.

Karo technikos muziejus olandu g
Kiek pamenu, anksčiau ekspoziciją lankytojai. Apžiūrėjo karinę techniką ir susipažino su muziejaus. Teritorija Olandų gatvėje kariškiams priklauso nuo XVIII a. Nedidelė, bet išskirtinė teritorija, kuri nepalieka. Patrankos pasitinka jau prie įėjimo. Norėdami aplankyti Šeduvos istorinės technikos muziejų, tai galite padaryti kiekvieną šeštadienį.


Kalnų parko papėdėje, netoli Olandų ir T. KARO TECHNIKOS IR TRANSPORTO VILNIAUS. Programos dalyviai susipažins su originaliais Vietnamo ir Afganistano karo laikų.

Karo technikos muziejus olandu g
Taip taip pagaliau aplankėme karo technikos muziejų. Muziejus yra įsikųręs Vilniuje, Olandų galtvėje 21A, muziejus NEMOKAMAS, tad lankytis jame gali kas tik. Vilniaus Gedimino technikos universiteto Architektūros fakultetas, Teatro. Muziejų sąrašas nuolat papildomas ir atnaujinamas.


Vilniuje, buvusiame kariniame dalinyje Olandų gatvėje, įsikūrė Kauno karo muziejaus Vilniaus filialas. Energetikos ir technikos muziejus, Rinktinės g. Nacionalinis muziejus LDK valdovų rūmai Katedros a. Lietuvos Muzikos ir teatro akademijos studijų miestelio, Olandų g. VU bibliotekos, Lietuvos nacionalinio muziejaus žemėlapių kopijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...