2017 m. lapkričio 20 d., pirmadienis

Mainu programos studentams

Mainu programos studentams ERASMUS – tai Europos Sąjungos (ES) finansuojama studentų mainų programa, sudaranti galimybes ES šalių studentams išvykti studijuoti į. ERASMUS+ ISEP   Studentų mobilumas studijoms ir praktikai; Personalo mobilumas; Intensyvios programos; Parengiamieji vizitai. International Student Exchange Programs (ISEP) - studentų mainų programa, kuri didžiuojasi daugiau nei 300 aukštojo mokslo institucijų iš 50 pasaulio šalių.

Mainu programos studentams
Mainų programos studentams; Mainų programos dėstytojams. FMF studentai išvyko studijuoti į užsienio universitetus pagal Erasmus programą arba. Programoje dalyvaujantys studentai gali išvykti į ne Europos Sąjungos šalis ar Erasmus programoje nedalyvaujančius ES universitetus, su kuriais. Tokiais ir kitokiais panašiais šaukiniais organizacijos kviečia studentus išvykti per jų, sakykime, „mainų programas“, savaime aišku, už tam tikrą.
Mainu programos studentams
Didžiausia ir sėkmingiausia įvardinama Europos Komisijos švietimo ir jaunimo programa Lietuvoje startavo 1999 m. Kauno kolegijos studentai gali išvykti studijuoti pagal Erasmus, NordPlus ar kitą studentų mainų programą į partnerines institucijas, su kuriomis yra pasirašytos.


Erasmus“ mainų programą VDU studentai praktiką gali atlikti įvairiose užsienio organizacijose bei įmonėse. Kada dalyvavai ERASMUS programoje Mano kelias Erasmus programos įgyvendinimo link prasidėjo lygiai prieš metus Teikiau paraišką išvykti. Erasmus mainų programą gali pretenduoti Vilniaus kooperacijos kolegijos dieninio skyriaus studentai, baigę. Studentai, kurie jau buvo išvykę studijoms pagal Erasmus programą, atrankoje gali. Milijonai studentų sako taip populiariausiai pasaulyje mainų programai. Yra tokia nerašyta taisyklė – „Erasmus“ programos studentams nėra sunku mokytis. Esu tikra, tai patvirtins visi, kam teko laimė būti mainų.


Mainu programos studentams
Tai puiki galimybė įgyti darbo patirties, pakeliauti, susirasti. Work and Travel“ – tai viena populiariausių studentų ir jaunimo mainų programų. Pagal Erasmus+ programą tas pats studentas turi galimybę dalyvauti 12 mėn. Lietuvoje vyks studentų ir dėstytojų mainų programos Erasmus 20-mečiui skirti šventiniai renginiai. Kvietimas teikti paraiškas pagal DUO-Thailand studentų mainų programą 2015.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...