2017 m. lapkričio 28 d., antradienis

Muitas is kinijos 2016

Muitas is kinijos 2016 Jei pirkinys brangesnis nei 150 eurų, tenka sumokėti ir importo muito mokestį. Pirkau prekių internetu iš JAV (Kinijos, Honkongo ir pan.) kokius importo mokesčius turėsiu mokėti? Jeigu prekių vertė be transporto išlaidų neviršija 22 EUR. Ne paslaptis, kad Kinijoje gamintos planšetės ir telefonai yra pigiausi aišku, Kinijoje. Iš tikrų, tai ką čia vadinu “muitu” – nes liaudiškai pas mus taip ir sakoma – yra tik PVM, nes elektronikos. Sveiki, noriu pirkt elektrine gerve is Kinijos, kurios verte 430$ + siuntimas laivu dar 100$. Gal zinote koki muita turesiu susimoketi Lietuvoje?

Muitas is kinijos 2016
Ar jūsų pirkiniai iš Kinijos dažnai sulaikomi.


Pusė jų atkeliavo iš Kinijos, kur e. Importo muitai perkant prekes ne ES ( iš: JAV, Kinijos). Muitai Europos sąjungoje pirktoms prekėms jei nežinote = 0. Pristatau naują skaičiuoklę kuri prieš perkant padės įverti galimus muito, tiek PVM mokesčius. Apmokestinimas, kuris taikomas prekėms, importuotoms į Lietuvą iš trečiųjų šalių (nagrinėjamu atveju, iš Kinijos ir JAV), paprastai susideda iš trijų dalių: muito. Pasikeitimai Kinijos muitinės taisyklėse iškėlė naujus reikalavimus. Muito mokesčių lengvatų panaikinimas pavyzdžiams ir reklaminio turinio siuntoms. Planuoju parsisiusti prekiu is Kinijos (rieduciai), 50 vnt, vieni sveria kazur apie 2. Norejau pasiklausti gal kas zino koks muito mokestis yra taikomas Lietuvoje? Vykdau individualią veiklą ir perku prekes iš Kinijos ir vėliau jas. Pagal šiuo metu galiojančią tvarką, prekių siuntas leidžiama įvežti be.


Exclamation Muitas iš kinijos telefonui - 2016-06-21, 15:17. Re: Muitas iš kinijos telefonui - 2016-06-23, 17:33. Nezinau ar pirkti si telefona, nes nezinau ar bus ten kazkoks muito m. Ypač tada, kai siuntiniai atkeliauja iš Kinijos. PVM ir muito mokesčio taikymą, gali būti nemaloniai nustebinti, kartu. O jei prekės vertė viršija 510 litų, gali būti pritaikytas ir muito. Lietuvą atkeliauja ne tik iš Kinijos, bet ir iš Turkijos, kitų šalių.


Daugiausia pašto siutų sulaukiame iš Kinijos, tampančios elektroninės prekybos lydere pasaulyje. Nuo šiol prekių pristatymo (pašto) išlaidos yra įtraukiamos į prekių muitinę vertę, pagal kurią apskaičiuojami muito mokesčiai. Siunčiant įprastai iš Kinijos per DHL teks mokėti ir muitą, ir PVM.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...