2017 m. lapkričio 22 d., trečiadienis

Nykstukinis pinceris aprasymas

Nykstukinis pinceris aprasymas Nykštukiniai pinčeriai išvesti prieš keletą šimtmečių iš vokiečių pinčerių. Iš pradžių jie buvo stambesni ir puikiai gaudė žiurkes arklidėse. Dabartiniai nykštukiniai pinčeriai gana įvairūs, todėl tarptautinėse parodose pasitaiko ir skirtingų šunų.

Nykstukinis pinceris aprasymas
Amerikiečių cvergpinčeriai kompaktiški, tvirti, idealia. Nykštukinis pinčeris yra sumažintų pinčerių veislės šunų atmaina, kuriai būdinga apvalesnė kaukolė ir didelės akys. Maniske is veislyno kentauras, bet jie nebeuzsiima nykstukiniu pinceriu veisimu. Musu suniukai jau irgi parduoti, jei labai reikes parasyk i pm.
Nykstukinis pinceris aprasymas
Klaipėdoje, šunų veislynas klaipėda.


Pasiklydę,dovanojami,parduodami,perkami šunys. Veislynas SIMPATIJA silūo įsigyti cvergpinčerio (nykštukinio pinčerio) šuniukus. Mūsų veislynas yra šios veislės pradininkas Lietuvoje. Medžioklinių šunų aprašymai gali šiek tiek skirtis nuo tarnybinių, sportinių ir dekoratyvinių nes. Nykstukinis pinceris suauges 30 cm ugio, cia didesni suniukai. Keista tik,kad tai nykstukinis pinceris ir buvo ismestas. Jorkšyro terjeras nykštukinis taksas. Pudelis LAUKIU PASIULYMU I AZ,ARBA EL.


Nykstukinis pinceris aprasymas
Kennel Juros Sypsenel - elite puppy for your soul. Miniatiūrinis šnauceris – tai nykštukinė mažojo šnaucerio forma. Parduodamas nykštukinis pinčeris (berniukas) su kilmės dokumentais, juodas su įrudžiu. Aprašymas: mažas, kambarinis, dekoratyvinis ilgaplaukis šuniukas. Voljero aprašymas: Segmentinio tinklo, karštai cinkuoto metalo. Pinčeriai, kitos veislės, šuniukai, veislynai.


Pirmą kartą displazija aprašyta 1930 metais kaip nauja šunų liga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...