2017 m. lapkričio 29 d., trečiadienis

Olandijos gyventoju skaicius

Olandijos gyventoju skaicius Lietuvių kalboje pavadinimai Nyderlandai, Olandija bei Nyderlandų Karalystė. Olandai istorijos eigoje iš kaimo visuomenės tapo viena labiausiai urbanizuotų tautų pasaulyje – 1500 m. Gyventojų skaičius: 16,7mln (2009 m).

Olandijos gyventoju skaicius
Rank, City, Population, Province, Notes. Amsterdam, 780,000, North Holland, excl. Kalba, Lietuvių (Litouwse), Olandų (Nederlands). Administracinis suskirstymas: 12 provincijų.
Olandijos gyventoju skaicius
Todėl nenuostabu, kad turimų dviračių skaičius gerokai viršija. Lietuvos, o gyventojų – 5 kartus daugiau.


Likęs pasaulis yra didžiulis“ - sako viena olandų patarlė apie tai, kokia maža. Nyderlandų gyventojai yra atviri bei mėgsta sakyti savo nuomonę tiesiai į akis. Faktai ir skaičiai apie Nyderlandų Karalystę. Valstybinė kalba: olandų ES narė nuo: 1957. Olandija nėra vvisiškai tikslus šios šalies pavadinimas, nes. Santvarka – konstitucinė monarchija.


Olandijos teritorijos yra žemiau jūros lygio, todėl Olandija iš tiesų yra gana lygi.

Olandijos gyventoju skaicius
GYVENTOJAI Olandija yra tankiausiai žmonių apgyvendinta Europos šalis. Užsienio studentų skaičius čia siekia 42 000 iš bendro 500 000 studentų. Groningen – didžiausias šiaurės Olandijos miestas, kuriame yra 190 000 gyventojų. Ne per seniausiai į akis krito įdomus skaičius: per paskutinius 2 metus Olandijos gyventojų skaičius sumažėjo 20 000 žmonių. Ir tai – viešpataujant pasiutusiai.


Lietuvių dažniausiai vartojamas Olandijos pavadinimas iš tiesų apima dvi iš dvylikos Nyderlandų provincijų – Šiaurės Olandiją ir Pietų. Danijoje gyventojai norėtų didesnių galimybių pasirinkti norimą gydytoją, o Olandijoje. Rinkitės pigius bilietus kelionei į Olandiją iš daugybės datų pagal kainą. Kanada Olandija Mongolija Pietų Korėja Bangladešas Singapūras Australija.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...