2017 m. lapkričio 29 d., trečiadienis

Paklausios profesijos lietuvoje

Paklausios profesijos lietuvoje Norėdami peržiūrėti darbo rinkoje paklausias profesijas Jus. DELFI - 2016 metais Lietuvoje informacinių technologijų specialistai ir toliau užims stipriausias pozicijas darbo rinkoje. Lietuvos darbo birža (LDB) paskelbė paklausiausių ir mažiausiai paklausių specialybių.

Paklausios profesijos lietuvoje
Todėl Lietuvoje tos perspektyvos gali pasirodyti kiek vėliau. Finansų konsultacijos taps labai paklausios, kadangi per pastaruosius 10 metų žymiai išaugs. Ankstesniame skyrelyje susipažinote su paklausių profesijų sąrašu. Mediko specialybė yra labai perspektyvi, yra įmanoma Lietuvai tapti.


Paklausios profesijos lietuvoje
Veidas“ domėjosi, kokios profesijos po penkerių metų turės. Kiek Lietuvoje yra tokių įmonių, kurioms reikalingi, pavyzdžiui. Daiva Vitkutė-Adžagauskienė Asociacijos „Infobalt“, vienijančios Lietuvos IT įmones, duomenimis, iki 2016 m. Forbes“ išanalizavo pasaulines tendencijas ir pabandė išpranašauti, kokios profesijos bus paklausios per artimiausius 10 metų. Daugiau nei kas trečias jaunas žmogus Lietuvoje 2014 m. Kokios profesijos bus paklausios po pen. Teko girdėti, kad visada paklausūs gydytojai, biomedicinos mo. Kurios profesijos išnyks artimiausiais. Prognozuojama, kad jau iki 2020 metų tarpininkų paslaugos bus paklausios tik elito segmente ir tik.
Paklausios profesijos lietuvoje
Futurologijos (mokslo apie ateities prognozavimą) specialistai spėja, kad ateityje, maždaug 2030-aisiais, paklausios ir gerai apmokamos.


Dabar paklausios statybininkų profesijos – reikalingi kvalifikuoti. Ukrainos, kitų šalių vežėjus, nes Lietuvoje šis trūkumas niekada nemažėja. Yra ir laikui nepavaldžių, ir naujų profesijų, kurių neįveiks sparčiai. LŽ pabrėžė, kad vertinant tai, kokios specialybės bus paklausios mūsų šalyje. Tai kas galit pateikit paklausias profesijas kas susija su situ arba tiesiog. Numatoma, jog per artimiausius dešimt metų ženkliai išaugs pensininkų skaičius, taigi, finansų konsultacijos taps nepaprastai paklausios.


Lietuvoje vėjo elektrinės kol kas pagamina iki 10% šalies suvartojamos energijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...