2017 m. lapkričio 23 d., ketvirtadienis

Pavasariniai ziedai zodziai

Pavasariniai ziedai zodziai Lietuviška ir užsienio muzika (dainų tekstai). Ramybė džiaugsmas te negęsta amžinai. Nereikia laukt pavasaris atplauksnelauktai.

Pavasariniai ziedai zodziai
Kažką brangaus padovanos ir liks amžinai. O žodžiai kaip tik partinkti tinkamai, kai kurie prima pagalvoja, paskui parašo. Kazimieras Vaškevičius Muzika: Žilvinas Liulys.


Visus maloniai nuteikė komisijos pirmininkės mokyklos direktorės Irenos Abromavičienės padėkos žodžiai tėveliams, nuotaikingi palinkėjimai bei padrąsinimo.

Pavasariniai ziedai zodziai
Raimundas Tarvydas: muzika ir žodžiai. HZ – Pavasarinis sniegas 16 HZ – Amžina. Gegužio žiedai“ – Laukuos snieguolės dengė žemę „Gegužio žiedai“. Pavasariniai žiedai“ Žodžiai: Eglė Raudeliūnaitė, Raimondas Tarvydas Muzika: E. PAVASARINIAI ŽIEDAI PRAŽYDO ŠEIMOS ŠVENTĖJE. Pasveikink savo artimą atvirlaiškiu. Gražūs ir pavasariniai paupių pievų žiedai: kiškio ašarėlės, žiognagės, veronikos.


O kai pakeles užlieja linksmas pienių geltonis, taip ir maga. Andrius Mamontovas - Tu Atnešei Šviesą 118.

Pavasariniai ziedai zodziai
Ir šį rytą visoms merginoms ir moterims buvo įteikti pavasariniai žiedai, pasakyti tikrai nuoširdūs ir šilti žodžiai. Literatūros popietė „Pasikloję baltą guolį, miega žodžiai tarsi broliai“, skirta Tarptautinei vaikiškos knygos dienai paminėti. Mamontovas yra išleidęs dainų tekstų ir poezijos rinkinius "Žodžiai į tylą" (1990), "Grafomanija-95" (1995), bei klausimų. Balsas“ (1998... „Reikalingi žodžiai“ (2001 m., „auksinis“ ir „dvigubai platininis“ albumas).


Meilė akis atvėrė"- ( lietuv. žodžiai Stasės Misiūnienės, orig.Любовь настала").

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...