2017 m. lapkričio 29 d., trečiadienis

Prasmingi zodziai apie jausmus

Prasmingi zodziai apie jausmus Posakiai, citatos, frazės, žodžiai ar mintys apie jausmus. Daugybė informacijos, tikrai išsirinksi. Gražūs žodžiai ir aforizmai apie žmogaus jausmus.

Prasmingi zodziai apie jausmus
Visi nuostabūs jausmai pasaulyje sveria mažiau už vieną gerą darbą. Tai, ko negalim pasakyti žodžiais išreiškim jausmais. Gal būt išsakytos mintys apie savus jausmus padės ne tik. Gražūs prasmingi žodžiai apie gyvenimą, mirtį ir meilę, prasmingos gyvenimo frazės.
Prasmingi zodziai apie jausmus
Prasmingi žodžiai apie gyvenimą.


Negalite santuokos pamatu laikyti jausmų, kurie ateina ir praeina. Jausmai geri tuo, kad nuveda mus klystkeliais, o mokslas – kad nieko bendra su jausmais neturi. Kad uždegtum, visų pirma pats turi degti tuo jausmu. Kad pravirkdytum, visų pirma ašaros turi tekėti pačiam. Kad įtikintum, visų pirma pats turi tikėti. Jeigu jautiesi laisvas, tuomet ir esi laisvas. Kai Dalai Lamos paklausė, kas jį. Protingos mintys apie meilę ir gyvenimą.


Prasmingi zodziai apie jausmus
Jaučiu, jaučiu tą šiltą jausmą kai pamatau tave. Tu taip arti manęs, man gera į tave žiūrėti. Girdėti tavo balsą, pajusti stiprų apkabinimą. SubscribeSubscribedUnsubscribe 2929. Mintys nuneša mane į geismų ir skausmo pilį Pasijuntu kaip sapne, kai jausmai užvaldo širdį Iš anapus sugrįžtu. Man nevalia ir aš nutilsiu, Kokiais beverčiais tampa žodžiai. Sutvinkusį kasdienėje tėkmėj Ir paslapčia prašai didžiulio jausmo. Gal, žmogau, sustok ir įsimesk Draugiškumą - manai tai kvaila, kaip gali įsimesti į bagažą jausmą.


Nupintas iš vargo, kančių, Bet kartu gražus ir laimingas, Pripildytas laimės, jausmų. Esu žmogus ir kasdien auginu savo gyvenimą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...