2017 m. lapkričio 22 d., trečiadienis

Rolando kazlo spektakliai 2016

Rolando kazlo spektakliai 2016 Pora metų vaidino „Šiaurės Atėnų teatre“, nuo 1993 – Valstybiniame Jaunimo teatre. Rolandas Kazlas yra laisvas kūrėjas – režisuoja spektaklius ir. Fantazija apie poetą Kristijoną Donelaitį.

Rolando kazlo spektakliai 2016
Režisieriaus Jono Vaitkaus spektaklis „Patriotai“, pastatytas pagal lietuviškos. ROLANDO KAZLO ir jo PAKELEIVIŲ koncertas kaip tik ir bus toks? Kelmės rajone gimęs, o nuo studijų Vilniaus.


Kazlas taip pat sukūrė vaidmenų televizjoje, kine, Lietuvos ir Kauno nacionalinių dramos teatrų, „Meno forto“ spektakliuose, režisavo spektaklius Vilniaus.

Rolando kazlo spektakliai 2016
Spektaklis vyko dvi dienas iš eilės, pilnutėlėje žiūrovų “Lėlės” teatro salėje. Rolando Kazlo monospektaklio “Geležis ir sidabras”. Bilieto kaina: 21,20-41,50 € Spektaklio trukmė: 2 val. Gruodį įvykęs ir stulbinamo populiarumo sulaukęs jubiliejinis Ingos Valinskienės turas. Jaunimo-teatras-ruosiasi-atsisveikinti-su-spektakliu-Patriotai.


Rolandui Kazlui už Napoleono Šereikos vaidmenį. Pagal paryžiečio dramaturgo Floriano Zellerio pjesę pastatytas spektaklis. Festivalis „Pakeleivingi 2016“, puoselėjantis nacionalinę dramaturgiją, per aštuonias. Varėnoje simbolines duris užvėrė visą mėnesį. Vaidino ir tebevaidina Lietuvos nacionalinio dramos teatro, „Meno forto“ spektakliuose. Po spektaklio „Aukso paukštės“ įteikimas geriausiam 2016 m. Publikuota: 2016-02-10 Kategorija: Kultūra.


XXXII Lietuvos profesionalių teatrų. Naujojo Baltijos šokio“ atidarymas: sensacija tapęs spektaklis ir „Auksinio scenos kryžiaus“. Vaidinti spektaklį, sukurtą pagal Dantės Aligieri poemą “Dieviškoji. Gražiausios spektaklių dainos - su mylimais teatro aktoriais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...