2017 m. lapkričio 27 d., pirmadienis

Salotos su mangu

Salotos su mangu Pikantiškos salotos su mangu ir feta 6 asm. Pekino kopūsto lapelius suplėšykite, apšlakstykite aliejumi ir sumaišykite su pesto padažu. Gaivios ir sveikos avokado ir mango salotos su graikiniais riešutai.

Salotos su mangu
Avokadus ir mangą nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite (neturi būti labai smulkiai). Sumaišykite avokadus, mango gabaliukus, vištieną ir salotų lapus. Gaivios vištienos filė salotos su mango, agurkais bei salotų lapais. Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį.
Salotos su mangu
Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai.


Perpjauname mango iš vienos kaulo pusės ir iš kitos. Valgomuoju šaukštu atsargiai išimame vaisių iš žievelės. Data 2013 kovo 13, autorius Beata Nicholson. Reikės: 1 nedidelio sunokusio mango; 1 sunokusio avokado; 1 nedidelio. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Mango ir papriką supjaustome plonomis juostelėmis. Susmulkiname žemės riešutus, išspaudžiame citrinos sultis, užberiame truputį druskos ir cukraus. Jau seniai rūpėjo išbandyti šį Gordon Ramsay receptą iš knygos 'Healthy appetite'.


Salotos su mangu
Mango, avokado ir vištienos salotos. Salotoms 1 vištos krūtinėlė, supjaustyta juostelėmis 1 apvali salota, išskirstyta lapais 1 avokadas, nuluptas ir supjaustytas riekėmis 1 mangas. Ryžius išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės. Mangą, silkes, paprikas supjaustykite smulkiais kubeliais, viską sumaišykite su vasabių padažu. Lapinių kopūstų salotos su mangu, avokadu ir kynva. Lapiniai kopūstai – negęstanti sveikuolių žvaigždė. Mangą ir avokadą nulupame ir supjaustome gabalėliais.


Aš šį kartą ir vėl juos porą dienų palaikiau ant saulėtos palangės, kad būtų dar geriau. Krevečių salotos su mangų padažuSalotosUžkandžiai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...