2017 m. lapkričio 28 d., antradienis

Santorinio sala

Santorinio sala Santorinio sala (Graikija) - naudinga informacija vykstantiems. Viena gražiausių, įspūdingiausių vulkaninės kilmės salų pasaulyje. Užburiantys baltų namukų miestukai, kuriuos.

Santorinio sala
O jūs nuspręskite, ar verta kartoti patiems. Santorinis - pasakiška koralų sala su gražia įlanka, vulkaniniu kraštovaizdžiu ir nepaprastu klimatu. DELFI - Prieš ketverius metus su šeima vykau į Graikiją, Kretos salą. Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos.


Santorinio sala
Nuostabi graikų sala, į kurią dažniausiai teužsukama vienai dienai, nusipelnė. Santorinas (gr. Σαντορίνη) – Graikijai priklausanti vulkaninės kilmės sala pietų Egėjo jūroje. O gal norite pabuvoti ir bent venoje iš jos salų? Simet planuojam dar karta vaziuoti i Kreta ir nuplaukti i Santorini. Rojus – taip vienos keliautojos, atsiuntusios mums nuotraukas, pavadinta Graikijai priklausanti sala pietų Egėjo jūroje. Lėtaeigis didžiulis keltas, pusryčiai-vakarienė įskaičiuoti, keltas į. Mažytė salelė, užimanti vos 90 km² plotą turkiu. Ir jei Lietuva - ašara Dievo aky, tai Santorinis tikrai Dievo užantis :)))).


Sala, ant kurios lyg netyčia užgriuvęs mėlynas dangus, susilieja su.

Santorinio sala
Anksčiau namai baltai buvo dažomi dėl praktinių sumetimų: buvo manoma, kad balta spalva ne. Taip, Jūs visiškai nesuklydote skaitydami - tai tikra mažų stebuklų sala! Pradedant pasakiško grožio saulėtekiais, kai šviesa veržiasi tarp. Susiję: Graikija, Santorinis, Santorini, kelionės, jūra, architektūra, vakaras, saulėlydis, bažnyčia, vasara. Nors pradinės mintys buvo ir Gavdos sala, ir Karphatos , ir Thirasia sala. The hotel Katerina and John is located on the island of Santorini. Santorini sala gerai žinoma dėl baltų namų su mėlynais stogais.


We are in the heart of the beautiful town of Perissa and only a few meters away from the beach.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...