2017 m. lapkričio 25 d., šeštadienis

Senoves graikija skaidres

Senoves graikija skaidres Gedminų pagrindinės mokyklos mokiniai Indrė Capaitė. Olimpo kalnas – graikų dievų buveinė. Ją sudarė daug savarankiškų miestų-valstybių, įsikūrusių Egėjo ir Jonijos jūrų pakrantėse bei salose. Tai demokratijos, filosofijos, olimpinių žaidynių, literatūros. Tesėjas-Atėnų karaliaus Egėjo sūnus, kuris vykdamas iš senelio pas savo tėvą pakeliui nugalėjo daug baisių būtybių, tarp jų ir Prokrustą. Dalykas, ugdymo sritis: Tema: Klasė: Priemonės paskirtis: Ugdomi gebėjimai pagal. Ypač suklestėjo Periklio vadovaujami Atėnai.

Senoves graikija skaidres
Peržiūrėjęs skaidres sužinosi svarbiausius Lietuvos valstybės kūrimosi ir.


Jo ramus ir didingas grožis, harmonija ir aiškumas tapo pavyzdžiu ir. Microsoft Power Point Presentation 1. DARBAI APIE AKMENS AMŽIŲ, SENOVĖS EGIPTĄ, SENOVĖS ROMĄ, SENOVĖS GRAIKIJĄ. Dar senovės graikai iškėlė mintį, jog žmonės atsirado savaime. Randasi prie Gizos miesto, senovės Merfis, šiandieninė. Graikų mitai išdėstyti knygose: Kunas N. Tačiau graikai „dorybę“ suprato kitaip. Senovės graikai įsivaizdavo, kad mitinis Helėnas, Deukaliòno ir Piros. Apsilankę mažuose įlankėlių paplūdimiuose su skaidriu kaip stiklas vandeniu, ten. Skaidres parengė: 12 klasės mokinys.


Po to dainuodami ir ritmingai trypdami basomis kojomis graikai spausdavo kubiluose vyną. Vynuogienojų ir alyvmedžių priežiūra reikalavo daug darbo ir. Palyginus Europoje vartojamas kalbas matyti, kad mūsų kalbos ir senovės. Romos imperijos ir viduramžių laikais. Kas iš tikrųjų yra Paukščių Takas, pirmasis teisingai suprato Pitagoras dar VI a. Senovės Spartos valstybė buvo įsikūrusi nedidelėje Lakonijos lygumoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...