2017 m. lapkričio 19 d., sekmadienis

Siaubo kambarys kaune

Siaubo kambarys kaune Ištrūk iš pabėgimo kambario Break Free pasinaudodamas 5 pojūčiais. Pasirink profesionalų sukurtus pabėgimo kambarius. Pabėgimo kambarys Kaune Kambario viduje.

Siaubo kambarys kaune
Pirmasis PANIKOS KAMBARYS - jau greitai! Horror Hotel - pabėgimo kambarys ir siaubo kambarys viename, įsikūręs Vilniuje. Dalyviai 2-4 Kaina Pirmadienį-ketvirtadienį 40 EUR. Atmosfera čia – nejaukiai baugi (bet ne šiurpi, kaip siaubo filmuose).


Siaubo kambarys kaune
Lietuvą žaibiškai atkeliavo nauja pramoga: pabėgimo kambariai, dar vadinami galvosūkių kambariais, iššūkių kambariais ar užduočių. Rūsys – tai net 6-i galvosūkių ir užduočių kambariai esantys Kauno centre bei Senamiestyje. Tai intelektuali ir įtraukianti pramoga Jūsų kompanijai, įdomiai ir. Kaune atidarytas naujasis kambarys "Tamplierių paslaptis". Moderniausi pabėgimo kambariai Kaune. Unikali galimybė tapti kultinio siaubo filmo "Pjūklas" herojumi. Intriguojantį iššūkį Jums skelbia painių galvosūkių pilnas siaubo kambarys THE. Apsilankymas galvosūkių kambaryje THE HORROR HOTEL.


Kauno gimnazistai persikūnijo į šiurpius numirėlius.

Siaubo kambarys kaune
Tai – ne siaubo kambarys, kuris gąsdina žmones, o galvosūkių. Kaune įsteigto pabėgimų kambario "Bėglys" per valandą be. Ne, tai tikrai nėra siaubo kambariai ir baisu tikrai neturėtų būti nei vienam. Trial Room” yra puiki pramoga 3-12 žmonių kompanijai Kaune, norinčiai. Esu „užduočių kambarių“ gerbėja, tad, sužinojusi, jog juos galima žaisti ne tik.


Kauno technologijos universiteto (KTU) Ekonomikos ir verslo. Neseniai Šančiuose įrengti nauji pabėgimo kambariai „Lost Escape. Netrūks mistikos ir siaubo elementų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...