2017 m. lapkričio 25 d., šeštadienis

Sidabras gaminiai

Sidabras gaminiai Sidabras su pusbrangiais akmenimis. Juvelyrinė internetinė parduotuvė - Kainos iki pat 80% pigiau, nei parduotuvėse. Parduotuvėse "Vilniaus Juvelyrika" labai didelis sidabro papuošalų pasirinkimas.

Sidabras gaminiai
Papuošalų kolekcijos papildomos dažnai, todėl visko pademonstruoti čia. Stilingi ir išskirtiniai sidabro papuošalai moterims: auskarai, apyrankės, grandinėlės, pakabukai, sagės, žiedai ir laikrodžiai. Jo minkštas blizgėjimas prideda lengvos elegancijos. Dovana krikštynoms- sidabriniai šaukšteliai-30%.


Sidabras gaminiai
Gaminiai iš paauksuoto sidabro. Karoliukai Išsirinkite karoliuką, kuris primins jums jūsų mieliausias akimirkas. Peržvelkite platų PANDORA sidabro, aukso ir dviejų tonų karoliukų asortimentą. Ypač populiarūs sidabriniai čiulptukai, šaukšteliai, grandinėlės bei pakabukai. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Tai lyg visas pasaulis sustingęs metale. Savo šeimininkų čia laukia kokybiški sidabro dirbiniai: auskarai, žiedai, pakabučiai, apyrankės, segės, gaminiai krikštynoms, papuošalai vestuvėms ir kt.


Juvelyrinius gaminius įsigyti galite internetu ir salone Kaune. Auksas ir sidabras kaip medžiagos, iš kurių.

Sidabras gaminiai
Daugelis žmonių mėgsta puoštis. Norint išvengti patamsėjimo, sidabro gaminių paviršius yra papildomai. Graviruojame juvelyrinius dirbinius, pagamintus iš aukso, sidabro, titano, taip pat gali būti auksuoti ar pasidabruoti gaminiai. Rusijoje sidabro gaminius ėmė prabuoti 1613 m. Keramika, juvelyriniai aukso - sidabro dirbiniai, verslo dovanos ir interjero detalės.


Kokybiški serijiniai taip pat originalūs autoriniai gaminiai, gaminami iš sidabro ir spalvojo metalo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...