2017 m. lapkričio 28 d., antradienis

Vyriskos peteliskes siuvimas

Vyriskos peteliskes siuvimas Susirišti peteliškę pačiam – didesnis iššūkis nei užsisegti jau paruoštą, tačiau ji. Peteliškės – tai tarsi kaklaraiščio pakaitalas kuris vyrams padeda išsiskirti iš minios, atrodyti solidžiai ir stilingai. TV rubrikoje “Mamos dirbtuvėlės” puošiamės dar vienai šventei.

Vyriskos peteliskes siuvimas
Ta proga siūname peteliškes, kurias pritaikysime ir savo auginamam sūnui ar. Galiu pasiūti vyrišką varlytę bet kokiai progai! Kaip susirišti peteliškę jums demonstruoja 70-metis vyras ir 7-metis pipiras :).


Taip draugai vadina vyriškus aksesuarus – peteliškes – siuvančią 23-ejų. Jis, pamatęs kaip Agnetė siuva kaspinėlius panelėms, paprašė. Kuriu, konstruoju ir siuvu vyriškus ir moteriškus drabužius pagal individualius užsakymus. Originalios rankų darbo peteliškės, sukurtos ir kruopščiai pasiūtos. Kuo skiriasi peteliškės iš natūralaus ir dirbtinio šilko? Vilniečių duetas "Soulaccess" jas mezga, kauniečiai "Ai Dandy" siuva odos bei kailio. Apklotėlis vaikams" nemokama siuvimo schema. Simono trečiojo gimtadienio aprangos akcentas - peteliškė!


Na o jeigu reikia detalių siuvimo instrukcijų, jas šiame tinklaraštyje. Siuvant sijono kraštas šiek tiek prilaikomas (t.y. truputį paraukiamas).

Vyriskos peteliskes siuvimas
Beveik visi vyriški marškiniai siuvami panašiai (1 pav., a, b). Berniukams, Pamokėlė (tutorial), Siuvimas, Technikos ir jų nuorodos. Vyriškos peteliškės būna įvairiausių. Pinned: Esu šio skyrelio moderatorė (0 replies); Siuvimo kursai (473 replies). Tai jeigu is Vilniaus, ioeskokit Gariunose pigiu medziagu arba parduotuveje prie Kalvariju turgaus. Puikiai tinka kuomet fantazijos spalvos ir raštas skiriasi nuo peteliškės ar marškinių.


Tinkantis puoštis kasdien ar laisvalaikiu, tačiau. NEMOKAMAS PRISTATYMAS UŽSAKYMAMS VIRŠ 45 EUR. PROFESIONALIOS KONSULTACIJOS ELEKTRONINIU PAŠTU IR TELEFONU.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...