2017 m. lapkričio 19 d., sekmadienis

Vyrisku varlyciu siuvimas

Vyrisku varlyciu siuvimas TV rubrikoje “Mamos dirbtuvėlės” puošiamės dar vienai šventei. Ta proga siūname peteliškes, kurias pritaikysime ir savo auginamam sūnui ar. Galiu pasiūti vyrišką varlytę bet kokiai progai!

Vyrisku varlyciu siuvimas
Siuvant sijono kraštas šiek tiek prilaikomas (t.y. truputį paraukiamas). Palaidinėms paprastai siuvamos vyriškų marškinių tipo apykaklės. Peteliškės – tai tarsi kaklaraiščio pakaitalas kuris vyrams padeda išsiskirti iš minios, atrodyti solidžiai ir stilingai.


Visi straipsniai ir video su žyme rankų darbo varlytės. Jis, pamatęs kaip Agnetė siuva kaspinėlius panelėms, paprašė kažko panašaus jam, tik kad galėtų pasisegti po kaklu. Vilniečių duetas "Soulaccess" jas mezga, kauniečiai "Ai Dandy" siuva odos bei kailio. Ir ne tik vyrams - taip pat vaikams bei moterims. Kaklaskares, kaklaraiščius, varlytes, fantazijas, seges, sąsagas, diržus, papuošalus ir. Bendrai apimančios paslaugos: vyriškų drabužių siuvimas, moteriškų. Berniukams, Pamokėlė (tutorial), Siuvimas, Technikos ir jų.


Si paltuka pirkti 300, o medziagai galiu tik koki 100 skirti, uz siuvima l. Va paparastos surisamos varlytes siuvimo pamokele smile. Ką rinktis: solidžiausiu vyrišku aksesuaru laikomą kaklaraištį ar šiek tiek užmirštą varlytę?

Vyrisku varlyciu siuvimas
Jei abejojate dėl antrojo pasirinkimo, nes. Individualus vyriškų drabužių siuvimas. Nestandartinių dydžių drabužių siuvimas. Drabužiai modeliuojami , konstruojami ir siuvami pagal kliento išm. VYRIŠKŲ AKSESUARŲ SIUVIMAS IR PARDAVIMAS.


Pirma pasibraižau norimos formos peteliškę ant popieriaus ir pasiruošiu iškarpas, pridedu po centimetrą siūlėms. Dvipusė suknelė - sarafanas mergaitei" nemokama siuvimo schema. Džinsinis krepšys" nemokama siuvimo schema. Atlikimo technika: Siuvimas, skiautiniai. Dauguma mamyčių pabaigė beveik iki galo. Liko tik prisiūti kilpinę gumytę ir sagutę.


Siuvykla, siuvimas, siuvimo paslaugos, siuvėjai, siuvėjos, darbo rūbai, darbo rūbų siuvimas, darbo pirštinės, darbo pirštinių siuvimas, kaklaraiščiai, varlyčių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...