2017 m. lapkričio 18 d., šeštadienis

Ziemine suknele

Ziemine suknele Suknelė ilgomis rankovėmis - geras pasirinkimas šaltam orui. Garsiausių dizainerių ir pasaulio gamintojų firminės, madingos ir stilingos suknelės moterims - naujausios kolekcijos ir išskirtiniai pasiūlymai Jums. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių.

Ziemine suknele
Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Ilga ekstravagantiška suknelė su V formos iškirpte. SunWoman 53 € 183 Lt; Grazi silta ryski suknele Grazi silta ryski. Rut~Rut 14 € 48 Lt; Suknele silta ruduo-ziema Suknele silta.


Ziemine suknele
Didelis suknelių internetu pasirinkimas. Naujos suknelės, naujausios stilingos kolekcijos. Proginės, klasikinės, megztos, maxi internetu. Puošnus velvetinis švarkelis-suknelė. Vakarinės, klasikinės, ilgos suknelės internetu iš Otto. Kokybiškos prekės ir profesionalus aptarnavimas. Stilingų ir kokybiškų drabužių parduotuvė.


Suknelės, palaidinės, sijonai ir daugybė kitų prekių. Tiesaus kirpimo laisvo stiliaus šilta žiemai tinkanti suknelė su sage.

Ziemine suknele
Dydis universalus tinkantis s,m,l dydžiams Pagaminta EU. Ji puikiai tiks tuokiantis rudenį ar žiemą, nes pasiūta iš veltinio. Drąsiai rinkitės iš gausaus stilingiausių suknelių asortimento. Dydis M (itališkas 42)Sudėtis: 73% polysteris, 23% vilna ir 4% elastanas. Yra pamusaliukas iki apačios nuo suraukimo. Suknė yra iš ties labai šilta, šaltai žiemos dienai pats tas.


Suknelė tau Kas sakė, kad žiemą moterys turi dėvėti tik šiltas kelnes? Sukneles internetu pardavinėjamos skirstomos į. Silta ziemine suknele - Silta ziemine suknele su ranku ir koju pasiltinimais. Krūtinės apimtis 90cm Liemuo 80cm Klubai 94cm Ilgis 80 cm Rankovės ilgis 56cm Pečiai 37cm 100% medvilnė Nemainau Reg. Ugai, visokio plauko aulinukai, veltiniai ir kita pabrėžtinai žieminė avalynė – prie stambiai. Trečiadienis, 14 Lapkritis 2012 10:27 Aš taip įsivaizduoju idealią žieminę suknelę.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...