2017 m. gruodžio 5 d., antradienis

40 Metu jubiliejaus scenarijus

40 metu jubiliejaus scenarijus Galiausiai atminkite, jog kad ir kokį šventės scenarijų šventei pasirinksite. Nustebinkite jubiliatą nepamirštamu ir originaliu tostu šventės metu! Aišku nebūtina griežtai jo laikytis, galima keisti, improvizuoti ir t.

40 Metu jubiliejaus scenarijus
Labai saunus scenarijus daug ka panausdosiu gal galima butu atsakymus i klausimus 4u. Sveikinimai: žodžiai, eilėraščiai, posakiai. Vyro jubiliejus 40-metis — IDĖJOS ŠVENTĖMS — Šeimininkių klubas. Nete radau tokį: 50 METŲ JUBILIEJUS.
40 Metu jubiliejaus scenarijus
Pradžia: (sveikinimas) Labas vakaras, visiems susirinkusiems.


DELFI - Vyras, sulaukęs 40 metų, pradeda gesti. Cadillac", bet ir parengė įspūdingą scenarijų. Siūlome suorganizuoti užduočių – galvosūkių sprendimo vakarą savo gimtadienio vakarėlio metu. Taisyklės bei užduotys: Užduotys ir galvosūkiai vakarėliui. Butelių etiketė "Jubiliejus", su skaičiaus pasirinkimu. Liemenė gimtadienio jubiliejaus proga,18,21,25,30,40,50. Jurksaiciai 40 Metu - Duration: 4:45.


Juozas, Asta ir Danė Jurkšaičiai - Keturiasdešimt metų - Duration: 4:44.

40 Metu jubiliejaus scenarijus
Padėkite jam – nuvežkite į vaikystės, jaunystės vietas, pasivaikščiokite, pasikalbėkite, užeikite į „tą. Gimtadienio scenarijus (programa) galėtų būti toks:. Karštas patiekalas, salotos, užkandžiai, gėrimai (linkėjimų ir tostų sakymas) (30-40 min.) Laisvas laikas. Tačiau pastaruoju metu svečiai jau nebežino, ką ir tikėtis išvysti – valsą, rokenrolą. Pradžioje manėme, kad dėl elektros turėsime techninių rūpesčių, bet džiaugiamės, kad vakaro metu neiškilo jokių techninių nesklandumų. Gyvenimo ratas vis sukas ir sukas. Nerūpi jam žmonės, jų laimė, jų skausmai.


Ir metai po metu pradingo, Kaip saulei pakilus ištirpo. Provansas ir elegancija tiesiog dvelkė visos šventės metu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...